Singeluken i Portugal

Skrevet i: 

Singelevent

Singeluken i Portugal

Lørdag 8. mai var det tid for å hoppe på flyet til Portugal og den etterlengtede Singeluken i Monte Gordo. Reisen arrangeres av Springtime Travel sammen med Møteplassen, og skal fylles med trening, sol, bading, dans og party!

Vel fremme i Portugal ventet en fullspekket timeplan for de single, som har 55 forskjellige treningsprogrammer å velge mellom i løpet av uken. I løpet av de første dagene har de single blant annet deltatt i danseleksjoner, yoga og stavgang/løping på stranden. Med på reisen er også Agneta Sjödin, som holdt en svært interessant forelesning om temaet “Vendepunkter” søndag kveld. Deretter ble søndagen avsluttet med glade toner til Singstar og mingling i baren.

Mandag kveld inviterte inspiratoren Claes Nermark til en forelesning med navnet “Lev slik at du har lyst”, der han snakket om betydningen av å ta vare på seg selv. Det var en svært underholdende og lærerik kveld, som bød på både latter og ettertanke.

Tirsdag kveld blir det singeldrinker i baren, og deretter fellesmiddag i den koselige landsbyen Vila Real. Uken fortsetter med masser av morsomme aktiviteter og herlig trening for våre single. Følg med på alt som skjer i løpet av reisen her på vår blogg!