3 grunner til at du IKKE finner kjærligheten

Skrevet i: 

Singel i Norge

3 grunner til at du IKKE finner kjærligheten

Leter du forgjeves etter kjærligheten, og har kanskje gjort det altfor lenge? Her finner du svaret på hvorfor.

1. Du er forelsket i kjærligheten. Når du leter etter kjærligheten og sier ”Nå skal jeg sannelig finne noen”, er det ofte en følelse og en bekreftelse du leter etter, ikke en spesifikk person. Det betyr at du blir forelsket i kjærligheten, ikke i personene du dater. Du vil så gjerne ha noen, og prøver å se forbi alt som ikke stemmer helt. Og det blir bare sååå feil … Ikke søk etter et tidsfordriv bare fordi du føler deg ensom. Da er det bedre å omgås venner og ta vare på seg selv. Du kommer til å merke når det er ekte kjærlighet!

2. Du synes SÅ synd på deg selv. Du synes at du er verdens mest ensomme menneske, og det har du visst lenge. Og du er ikke redd for å fiske etter sympati … Negative innlegg og bitterhet er ikke attraktivt, og kommer ikke til å hjelpe deg når du dater. Lær deg i stedet å se de positive tingene i livet ditt! Skaff deg en katt, lær deg noe nytt eller dra på en spennende reise – hva som helst som får deg til å føle deg bra! Du kommer ikke til å kunne elske noen eller få noen andre til å falle for deg så lenge du ikke er fornøyd og trives med deg selv.

3. Du tør ikke å ta skrittet «fullt ut». Du er inne og kikker på forskjellige datingapper og oppretter en profil. Men du har ikke noe bilde og du skriver ingenting som gjør at naboene eller kollegene kan finne ut hvem du er. Gud forby om noen skulle finne ut at du dater på nettet? HALLO! Det er 2018 og omtrent ALLE møtes på denne måten. Du MÅ være aktiv og by på deg selv hvis du skal finne ekte kjærlighet.

Opprett en profil på Møteplassen med en gang og finn ut hvordan det føles å date seriøst. Vi har tro på deg! ❤