7 grunner til å date en flott  bonde

Skrevet i: 

Singel i Norge

7 grunner til å date en flott bonde

Har du lurt på hvorfor bønder er mer populære enn noen gang? Vi har svaret, og vi gir deg 7 gode grunner til å date en flott bonde!

TV-programmet «Jakten på kjærligheten» har flere hundre tusen TV-seere hver uke, og det er mange som drømmer om sin helt egen bonde… blant Møteplassens medlemmer finner du mange bønder som leter etter noen å dele livet sitt med. Forsatt ikke overbevist? Les nedenfor…

7 grunner til å date en bonde:

1. Du kommer til å føle deg levende. Å være nær naturen og se alle stjernene fører til at du føler deg «jordet» og full av liv.

2. En bonde er naturlig attraktiv. Musklene kommer ikke fra mange timer på treningsstudio, her har man løftet steiner, dratt i ugress og temt ville hester. De har en helt naturlig tiltrekningskraft!

3. De er jordnære. En bonde nyter enkle gleder, og du trenger ikke å gjøre det komplisert for at det skal bli morsomt. En bonde setter større pris på tanken bak en gave, eller en middag enn hvor mye penger du har brukt.

4. En herlig oppvekst for barn. Hvis du har barn eller ønsker deg familie i fremtiden kan det bli svært idyllisk for dem å vokse opp på gård, i nærheten av dyr og natur.

5. En bonde er optimistisk. For å lykkes med gårdsdrift må man ofte overvinne noen hindringer. Enkelte år blir avlingen dårlig, men de fleste bønder lever i håpet om at det blir bedre neste år. Etter å ha kommet seg gjennom noen slike utfordringer finner de glede i små ting og maser ikke om småtterier.

6. Du kommer til å få mange nye familiemedlemmer. Date en singel person i byen så får du etter hvert en liten valp hvis du er heldig. Hvis du elsker dyr er en bonde et mye bedre valg. På gården finnes det plass til kyllinger, mamma- og pappagris, 12 små grisunger, en skokk med geiter og kanskje noen hester. Det kommer til å bli en bedårende flokk!

7. En bonde er handy. Bonden din kan skifte dekk, fikse vaskemaskinen og alt annet du trenger hjelp til! 😉