8 vaner alle single bør satse på i 2020 👇🏼

Skrevet i: 

Singel i Norge

8 vaner alle single bør satse på i 2020 👇🏼

Dropp nyttårsløftene om å trene 7 ganger i uken og aldri spise usunn mat. Sats heller på å bli din egen bestevenn med disse løftene – som det faktisk er mulig å holde.

La 2020 bli det året der du skifter fokus og lover å være snillere mot deg selv.

8 vaner du bør satse på:

1. Sov mer. Du blir gladere, snillere og orker mer hele dagen, og det føles veldig godt.
2. Blås i hva andre synes. 😎 Det er lettere sagt enn gjort, men du vil føle deg så mye tryggere på deg selv hvis du slutter å bekymre deg for hva andre synes om deg.
3. Si JA til mer. Når du dater på Møteplassen – la 2020 bli det året der du sveiper mer til høyre og tør gå utenfor listen din for den perfekte partneren. Vær modig og kontakt nye mennesker så ofte du kan – også dem som ikke er din vanlige type! Når du gir flere en sjanse og treffer nye mennesker, kan det skje fantastiske ting – det lover vi…
4. Men si også nei når du trenger det… Slutt å si ja til ALT mulig som andre ber deg om. Vær lydhør for hva du trenger.
5. Vær snill og tilgivende mot deg selv. Tenk på hvordan du ville behandlet din beste venn. Vi er ofte strengere mot oss selv enn mot våre nære og kjære så vær like vennlig og tilgivende mot deg selv som du er mot dem.
6. Øv på å være litt lat. Hver dag trenger ikke være superproduktiv. Vil du tilbringe dagen i pyjamas, ikke forlate sengen og bare se på Netflix? Så gjør det!
7. Tør å tenke nytt når du leter etter kjærligheten. Få et bedre resultat ved å tenke gjennom hva du egentlig har gjort tidligere og hvorfor det ikke fungerte så bra. Kan du kanskje velge et bedre profilbilde? Eller har du vært for dårlig til å ta det første steget?
8. Vis kjærlighet. ❤️ Det spiller ingen rolle om du lever i et parforhold eller er singel. Det er viktig å vise kjærlighet til familie og venner, og det vil få både deg og dem til å føle seg bedre. Strø om deg med komplimenter til alle rundt deg.