Å finne kjærligheten på nytt

Skrevet i: 

Singel i Norge

Å finne kjærligheten på nytt

Nyskilt, enke/enkemann – eller den evige single som aldri finner den rette? Det kan være mange grunner til at man lengter etter kjærlighet midt i livet, eller enda senere.

Hvis du har tatt de første prøvende skrittene ut på singelmarkedet igjen etter noen år i parforhold har du sikkert innsett at dette med dating har tatt helt nye veier. Mulighetene er mange og kanskje litt skremmende… Enten blir du lamslått av det store tilbudet av datingapper og den uendelige strømmen av nye potensielle partnere, eller så føler du deg klar for mylderet av alternativer som venter når du skal lete etter din nye store kjærlighet.

Tips til deg som søker kjærligheten midt i livet:

– Det er ikke noe å skamme seg over. Så godt som alle single dater på nett. Det er like vanlig som å flørte på byen, og blir verken ansett som pinlig eller desperat.

– Nøkkelen til ny kjærlighet er din egen lykke. Hvis du føler at du trenger en partner for å fylle tomrommet er du ikke klar. Hvis du er glad, følelsesmessig bevisst og spent på fremtiden, er du det.

– Ikke se for mye i bakspeilet. Rett blikket fremover og fokuser på det som er i vente – for nå kan det bare bli bedre, eller hva? 😉

– Velg en seriøs plattform.Møteplassen samles de som søker langvarige relasjoner. Alle bilder og profiler granskes manuelt. Her er det også norsk kundeservice til stede for at du skal kunne føle deg trygg.

– Prøv en ny hobby, utfordre deg selv til å tenke nytt. Fornyelse i livet skaper nye baner i både tankemønstre og livet.

– Våg å ta det første skrittet og kontakt de du er interessert i. Du har ingenting å tape!

– Vær tydelig på at du søker noe seriøst.

– Vær aktiv. Kontakt mange, og ikke glem å ha det gøy. Det er alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker!

Ok, nå setter vi i gang! Heia deg! ❤❤❤