Kjempeviktige fakta for alle ferske single

Skrevet i: 

Singel i Norge

Kjempeviktige fakta for alle ferske single

Er du singel og vil begynne å date? Les dette!

1. Ikke vær vanskelig. Slutt å overanalysere alt. Hvis du har lyst til å ta kontakt, gjør det. Hvis du har lyst til å treffes, spør om dere skal treffes. Punktum.
2. Må jeg ha bilde? Vellykket nettdating i 2019 KREVER at du har bilde av deg selv – helst flere, i ulike situasjoner.
3. Du blir kanskje ikke forelsket med én gang. En feil mange gjør er å tro at de kommer til å falle for personen allerede på første date. Selv om du ikke gjør det må du ikke gi opp. Dating tar lang tid, og du må gi alt en ordentlig sjanse. Gå på 2–3 dater, og hvis det fortsatt ikke klikker mellom dere kan du begynne å tenke nytt. Glem heller ikke at det alltid er gøy å møte nye mennesker!
4. Vær interessert i den du dater. Still masse spørsmål og vis interesse.
5. Dating er gøy! Er du singel? Kom deg ut på date! Det er spennende, og hvis én date ikke går bra kan du gå på en ny. Du lærer noe av alle erfaringer du gjør.
6. Ikke vent for lenge med å møtes IRL. Avtal en date i løpet av 10 dager. Når du finner noen du har lyst til å treffe er det bra å snakke om en date så fort som mulig. Jo lenger du venter, jo vanskeligere blir det. Det kan være nok med en kopp kaffe for å se om kjemien mellom dere er til stede. Det viktigste er at dere får sjansen til å se hverandre, og kjenne etter om dere kan passe sammen.
7. Forhast dere ikke med sex. Det finnes mange, mange forhold som begynte med en «pangstart» og som fungerer som bare det – resten av livet. MEN dette er et svært individuelt spørsmål, og du skal selvfølgelig ikke ligge med noen hvis du ikke har lyst eller ikke føler deg tilstrekkelig trygg på den aktuelle partneren. Det finnes helt enkelt ingen regel for når det er «riktig» å ha sex første gang – det kan være første date eller 25. date. Du bestemmer!
8. Legg bort telefonen. Hvis du virkelig vil at den andre personen skal føle at du bryr deg. Ignorer telefonen under hele daten og rett oppmerksomheten mot den du faktisk er der for å treffe.
9. Våg å gå videre. Hvis det ikke ringer eller kommer et svar på sms-en er personen trolig ikke den rette, og heller ikke verdt å bruke mer energi på. Ikke bruk for lang tid på søke etter en kjemi som helt tydelig ikke blir besvart.
10. Kontakt mange! Tenk over hvor spesifikke ønsker du har. Kan du prøve å gjøre søket bredere? Prøv og Like noen du vanligvis ikke pleier å falle for, men som ser glade og hyggelige ut… Du har ingenting å tape!

NÅ er du klar til å sette i gang, eller hva? Glem ikke at vi på Møteplassen er her for deg – hele tiden! ❤❤❤