Dette burde ALLE single mennesker gjøre på valentinsdagen

Skrevet i: 

Singel i Norge

Dette burde ALLE single mennesker gjøre på valentinsdagen

Februar er en måned som er fylt med rosa hjerter, søte bamser og røde roser. Som singel passer ikke dette så bra. På tirsdag er det valentinsdag, og vi har de beste tipsene for hvordan du kan gjøre det beste ut av denne dagen!

Mange mennesker hater rett og slett valentinsdagen. Antagelig er mange av dem single. Men det finnes faktisk noen enkle grep man kan ta for å gjøre denne dagen fin!

Vi har laget en liste med en del ting som ALLE single burde gjøre på valentinsdagen:

1. Bestill time hos frisøren. Styrk egoet ditt gjennom et besøk hos frisøren, få en massasje eller fiks neglene. Ta en pause i hverdagen, og ikke la noen bekymringer få forstyrre deg på denne dagen.

2. Vær sammen med andre single. Ingenting føles bedre enn å være omgitt av mennesker som vet akkurat hvordan du har det. Dette er virkelig en perfekt dag for deg til å date på nettet. Akkurat nå er det utrolig mange som lengter etter å være to. Møteplassen inviterer til kjærlighetsfest i dag, der vi skal overøse hverandre med oppmuntring og kjærlighet.

3. Unn deg en shoppingrunde. Kjøp den toppen eller parfymen du har ønsket deg så lenge. Hvis andre kan kose seg med luksussjokolade og kjøpe dyre roser, kan du godt unne deg noe ekstra, du også.

4. Sett deg mål. Sett deg ned et øyeblikk, og skriv ned noen klare mål du har. Hvis du ikke nyter ditt liv til fulle, kan du angi noen mål og drømmer for resten av året – samt en plan for hvordan du skal nå dem.

5. Unngå sosiale medier. Hold deg unna Facebook og andre sosiale medier på denne dagen. Bilder av svære rosebuketter og par som bekjenner sin udødelige kjærlighet til hverandre kan utløse følelser som misunnelse og ensomhet.

Håper vi ses på tirsdag!