Derfor skal du gi opp singellivet ditt

Skrevet i: 

Singel i Norge

Derfor skal du gi opp singellivet ditt

Ja, vi vet det. Det finnes ganske mange herlige fordeler med å være singel. Og iblant kan man overveie å forbli i det trygge og vante. Men i dag vil vi minne deg om alle fordelene ved å være to. Slik at du ikke glemmer hvorfor du egentlig ønsker å gi opp det behagelige singellivet ditt.

Vi oppmuntrer deg gjerne til å virkelig nyte singellivet. Sett pris på det livet du lever nå, og ikke stress med å finne en partner «bare for å gjøre det». MEN, glem heller ikke å ha et tydelig mål og minn deg selv på hvorfor du er medlem på Møteplassen.
Hvorfor søker du en ny partner? Hva er det du lengter etter? Et godt tips er å skrive ned hva det er du leter og lengter etter i et forhold i profilteksten din.

7 fordeler med å være to:

1. Du har noen å klemme etter at du har hatt en dårlig dag. Å komme hjem og få en god klem av partneren når man kjenner seg litt nedfor, er fantastisk.

2. Hvis man lager spaghetti og kjøttsaus, trenger man ikke spise det i en hel uke…

3. Du får en bestevenn. Folk kommer og går i livet ditt, men partneren er alltid der. I et godt forhold støtter man hverandre, betror seg og hjelper hverandre med å bli bedre mennesker.

4. Det blir morsommere å kjøpe undertøy. Nå har du jo noen som ser det…

5. Du har noen som sier sannheten til deg. Selv om det kan være tøft å høre sannheten, kan det være ekstremt nyttig i enkelte tilfeller. Det gjør at vi utvikles og kommer oss videre. Ofte er det partneren vår som står for sannhetene og hjelper oss å bli bedre.

6. Du slipper å få det irriterende spørsmålet «Ja, har du truffet noen nå da…?»

7. Kanskje er den største grunnen at man har noen å dele hverdagen med. Alt fra storhandel, fredagskos til klesvask – alt blir så mye herligere når man er to.

Ok – er du overbevist om at du vil forlate singellivet? Vet du hva det positive er? Det finnes såååå mange som føler det samme, og nå gjelder det bare å finne dem. ❤