Datingtips for alle over 40

Skrevet i: 

Singel i Norge

Datingtips for alle over 40

Er du singel og over 40? Gratulerer! Du har alle muligheter til å finne noen å dele livet med. Det gjelder bare å ta litt smarte valg …

Å date etter fylte 40 er som oftest noe helt annet enn i 20-årsalderen. Sannsynligvis vet man mer hva man leter etter i et forhold, og ønsker å fokusere på å finne en seriøs relasjon. Mange føler at man ikke ønsker å kaste bort unødvendig tid på personer som ikke er ute etter noe langvarig.

Vi på Møteplassen har over 15 års erfaring med dating, og i dag skal vi dele de beste tipsene våre med alle herlige single mennesker i 40-årene.

5 datingtips for dem over 40:

– Vær aktiv! Ikke vær for sikker på at kjærligheten med stor K kommer til å dukke opp på Rema, eller at vennene dine kommer til å fikse en perfekt blinddate. Du må selv lage en plan og være aktiv. Og du må ikke glemme å ha det gøy i løpet av reisen!

– Avslutt det som har vært. Slipp det gamle og se fremover. Hvis du ikke har kommet over din forrige partner enda er du ikke åpen for en ny kjærlighet. Fjern eksen ved å f.eks. slette gamle mail og telefonnummeret på mobilen. Prøv å være takknemlig for det forholdet ga deg, og tilgi om du ble såret.

– Velg nettdatingside med omhu. De fleste er nok enige om at nettdating definitivt er den mest praktiske og smidige måten å treffe noen på, kanskje enda mer hvis man er over 40 år. Når du søker et seriøst forhold, er det alfa omega å velge en bra nettside. På Møteplassen betaler medlemmene for å kunne sende meldinger, noe som fremfor alt gir deg betydelig flere single personer å velge blant, og til og med en tilstedeværende kundeservice for at du skal føle deg trygg.

– Godta tingenes tilstand. Ikke se på deg selv som et «offer» fordi du er singel. Du er selv ansvarlig for ditt liv, og bare du kan endre tankebanene dine. Når det skjer noe trist kan du velge å gjøre det beste ut av situasjonen. Godta det som har skjedd, og tenk kreativt. På hvilken måte kan det være positivt? Som bonus bruker godt humør å oppleves som attraktivt blant single.

– Utfør en vitenskapelig matchingtest. Maksimer sjansene dine til å få et langt og lykkelig forhold ved å ta Møteplassens matchingtest. Det er en mye mer dyptgående test enn de fleste andre. Det er mange som har funnet sin livsledsager etter å ha tatt testen.

 

Er det barn med i bildet? Les gjerne om Hvor mange dater som anses som tilstrekkelig før barna presenteres, og få forslag til Datingaktiviteter der barna kan være med.