Dette kan være en av årsakene til at du er evig singel…

Skrevet i: 

Singel i Norge

Dette kan være en av årsakene til at du er evig singel…

Mange ufrivillig single kan lett havne i et evig mønster som hindrer dem i å treffe noen nye. Men for den som ønsker å bryte dette mønsteret finnes det heldigvis noen gode tips å ta med seg…

Sjekk ut denne listen til Elite Daily – hvor mange av disse punktene passer på deg?

1. Du har opphøyd eksen din til langt opp i skyene
Det var en grunn til at forholdet tok slutt, og selv om det er lett å idealisere eksen i ettertid er det både usunt og energitappende. Mest sannsynlig var han eller hun heller ikke så fantastisk som det du ser for deg nå, og sammenligner du denne fiktive personen med din nye date så kan det bli vanskelig å finne kjærligheten på nytt.

2. Henger fortsatt sammen med eksen…
Man kan selvsagt være gode venner selv om forholdet tar slutt, men det er fare for at det blir et litt spesielt forhold. Hvor mange venner har du egentlig som du prater og henger med hver dag? Et altfor nært forhold til eksen din kan være med på å sabotere din neste date.

3. Du klager hele tiden over at du er singel.
Uansett hvem du klager til vil det påvirke din neste date. Til slutt vil denne negative energien påvirke hele din personlighet. Og ikke til det bedre.

4. Late som om man er kul.
Å date noen kan være som et slags spill i begynnelsen. Og fordi man er redd for å bli vraket kan det være lett å fortsette dette spillet: å late som om man er kul.
Men – pass på! Hvis han eller hun du liker ikke aner at du er interessert så har vedkommende heller ikke noe å stille opp med.

5. Gir opp personer altfor tidlig.
Er dine krav altfor høye? Alle har noen kriterier de gjerne vil at deres potensielle livspartnere skal oppfylle. Men selv om du ikke skal kreve altfor lite kan det være smart å være åpen for nye ting. Ingen er perfekte, og du kommer aldri til å treffe noen som klaffer 100%.

6. Redd for brudd.
Krangel skal ikke være det samme som at det blir slutt. Det vil alltid komme en krangel i ny og ne, men er dere glade i hverandre er det bare nok et hinder som må passeres.

7. Drikker for mye alkohol på daten.
Det ligger mye spenning i luften når man skal ut på første date, og det kan friste å roe seg ned med litt alkohol først. Men det er ingen god idé. Kommer du beruset på første date forteller du bare at du ikke fikser det uten alkohol – og alt der kan du ha tapt. Vær heller edru. Hva er det verste som kan skje? Vel, går det rett vest så har du i alle fall en god historie å fortelle til dine venner.

8. Forveksle redsel og magefølelse
Det er lett for å begynne å lete etter feil med daten fordi du er redd for at dere skal bli for nære og at forholdet skal bli på alvor. Og snart har du lært magefølelsen din at ingenting er hundre prosent. Det kan være vanskelig å skille mellom magefølelse og redsel – men forsøk å være ærlig mot deg selv.

9. Regner med at noe kommer til å skjære seg
Vær optimistisk. Går du rundt med den innstillingen at dette kommer til å skjære seg kommer det sannsynligvis også til å gjøre det. La ikke dine tidligere erfaringer og kjærester påvirke ditt nye og kanskje livslange forhold. Bare fordi det ikke fungerte forrige gang betyr ikke det at det skal gå ad undas denne gangen også.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor? Tenk positivt, og innse at noen ganger lar kjærligheten vente på seg. Vi lover deg – til slutt kommer det til å være sååå verdt det. Kom igjen, nå begynner vi! Vi har troen på deg!