«Tenk om alle kunne få oppleve dette»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Tenk om alle kunne få oppleve dette»

Elisabeth og Arnes første date var som tatt ut av et eventyr. Ingen av dem ville at den skulle ta slutt.
– Vi er to biter av et puslespill som endelig har funnet hverandre. Jeg visste ikke at livet kunne bli så herlig, sier Elisabeth, som sammen med Arne planlegger sommerens bryllup for fullt.

Elisabeth har vært skilt i nærmere 15 år, og for noen år siden begynte hun å håpe at hun kanskje, med en god porsjon flaks, kunne treffe en hyggelig mann som hun kunne bli særboer med og omgås med i helgene.

– Da jeg fikk se Arne på Møteplassen, tok jeg mot til meg og skrev først, noe jeg ellers aldri gjorde. Han svarte med en gang, og vi begynte å skrive til hverandre. Etter en stund begynte vi å snakke sammen på telefon, forteller Elisabeth.

Den første daten kommer hun aldri til å glemme:

– Hjertet banket utrolig raskt. Vi spiste middag, og etterpå ville ingen av oss at det skulle ta slutt. Så vi tok oss en kaffe og innså mer og mer at vi passet sammen. Det var som to biter av et puslespill som endelig fant hverandre. Tenk om alle kunne oppleve dette, sier Elisabeth og fortsetter:

– Jeg hadde aldri kunnet forestille meg at det kunne bli så bra. Vi er så lykkelige sammen!

I sommer gir de hverandre sitt ja
Siden den gang har alt gått ganske raskt. Arne skaffet seg jobb i Elisabeths hjemby og flyttet inn til henne. De har forlovet seg, og akkurat nå planlegger de sommerens bryllup for fullt.

– Bare tenk hvordan livet kan endre seg. Han er bondegutten som har funnet sin bykvinne. Vår kjærlighet blir bare sterkere og sterkere, og vi takker Møteplassen for alt. Vi anbefaler alle vennene våre å teste ut seriøs nettdating, de har absolutt ingenting å tape, hilser det lykkelige paret.

Elisabeth ❤ Arne
Alder: Elisabeth, 62 år og Arne, 57 år.
Yrker: Førskoleleder (Elisabeth) og sjåfør (Arne).
Det beste med Møteplassen: At veiene våre krysset hverandre på dette seriøse nettstedet.
Tips til single: Bli med på Møteplassen og vær tålmodig.  Vær ærlig, våg å satse – du kan vinne så utrolig mye på det.