Fordi DU er verdt det

Skrevet i: 

Singel i Norge

Fordi DU er verdt det

Høsten er en spesiell tid på året – det blir kaldere, sommergarderoben må byttes ut, og du må igjen lete frem den varme jakken fra innerst i skapet. Men samtidig som kulden sniker seg innpå kommer også de fine høstfargene frem, luften blir friskere, og alt du vil er å tulle deg inn i et varmt pledd med en god kopp kakao.

Selv om en kanskje savner noen å dele kakaoen med er høsten også en fin tid til unne seg selv litt hverdagsluksus. Ta sjansen på å utvikle en selvsikkerhet som ikke har noe å gjøre med hva en eventuell partner synes om deg.

Når du er fornøyd med livet før du treffer noen du kan være i et forhold med minsker risikoen for at du stiller urimelige krav og forventninger til at partneren din skal ta hånd om alle dine behov. Selv om målet er å treffe noen i fremtiden er det beste akkurat nå bare å nyte alle fordelene med singellivet.

Husk å nyte livets små begivenheter, og unn deg en belønning når du har gjort noe bra, modig eller vanskelig.

Hvilken behandling vil du unne deg?

Akkurat nå har vi på Møteplassen et samarbeid med Styletime.no, der du kan søke blant mange herlige behandlinger innen skjønnhet og helse. Uansett om det er en ansiktsbehandling for ekstra glød i høstmørket, at du vil starte på nytt etter sommeren med en ny hårfarge eller ta en deilig massasje finner du alle behandlingene du leter etter.
Styletime er en samleside for skjønnhet- og velværesalonger på nett hvor du kan lete blant over 150 salonger for finne den hverdagsluksusen du leter etter.

Finn din perfekte salong, bestill deg en time i dag – og du kan møte høsten med ditt nye, freshe jeg.

Tips! Har du en iPhone kan du laste ned Styletime-appen og få alle salongene rett i lommen!