Triks: Slik får du single personer til å like deg

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Triks: Slik får du single personer til å like deg

Ønsker du å skrive meldinger og innlegg som får de single til å like deg? Eller vil du få flørten din til å falle for deg på daten?
Forskere har nå funnet frem til hva som er den mest effektive måten å få noen til å like deg på. Og det er overraskende enkelt!

Vi ønsker alle å gjøre et godt førsteinntrykk og bli likt av andre mennesker, uansett om det handler om en vennskapsrelasjon eller en date. En amerikansk studie fra Harvard University viser imidlertid at det er få av oss som vet hva som faktisk får andre til å like oss.

Forskerne kom frem til hva som var den mest effektive måten å få noen til å like deg på, og de gode nyhetene er at det er kjempeenkelt! Den beste måten å bli likt på, er ganske enkelt å stille flere spørsmål.

Det høres kanskje enkelt ut, men i følge forskerne gjør veldig mange ofte den feilen å prate om seg selv i sosiale sammenhenger. I studien ble det arrangert en speeddate der enkelte av deltakerne ble instruert om å stille datene sine mange spørsmål – mens andre ble oppfordret til å først og fremst prate om seg selv. Resultatet viste at de som fokuserte mest på den de pratet med, hadde størst sjanse til å få en date nummer to.

Når vi på Møteplassen gir medlemmene våre tips om hva man kan skrive i første melding eller i et innlegg, handler det ofte om at vi oppfordrer folk til å ha oppmerksomheten sin på den andre personen. Og å ganske enkelt vise oppriktig interesse for andre mennesker.

Dagens oppfordring er derfor å teste dette enklte trikset snarest! Skriv et innlegg der du spør om favoritt reisemål, eller send en melding der du spør om noe du har lest om i personens presentasjonstekst. De single kommer til å Like det!