Julehandel med penger til overs

Skrevet i: 

Singel i Norge

Julehandel med penger til overs

Det er dyrere å leve som singel enn som par – noe som rammer en temmelig stor gruppe mennesker. Norge er ett av de landene hvor mange mennesker bor alene, og mange enslige lurer på hvordan de kan forbedre økonomien sin.

Når man ikke har noen å dele regningene med, gjelder det å være litt smart. Og den gode nyheten er at det finnes mange enkle måter å forbedre singeløkonomien sin på.

Noen konkrete tips:
– Lag et enkelt budsjett. Se over hvilke utgifter du har hver måned. Tenk deretter over hva du vil prioritere, hva du kan redusere og hvilke kostnader som kan endres.

– Det er ofte dyrere for single å reise, siden enkeltrom koster mer enn dobbeltrom. Velg derfor reisebyråer der man ikke trenger å betale tillegg for enkeltrom. Man skal ikke bli straffet fordi man reiser alene.

– Det aller beste for lommeboken er å handle inn mat én gang i uken, gjerne på et stormarked. Planlegg innkjøpene dine – på den måten kan du handle mat billig. Lag gjerne en ukeplan for matinnkjøp basert på kampanjepriser og tilbud, som du kan ta utgangspunkt i når du kommer til butikken.

-Hold oversikt over ulike fordelsordninger og rabatter. Et skikkelig bra tips er å laste ned appen Let’s deal, det er gratis og her kan du velge mellom hundrevis av gode og rimelige deals. Supert nå før jul, her kan du gjøre et røverkjøp på julegaver (og få mer penger over til deg selv 😉!)

Let’s deal er en av Norges største nettbutikker med over 1 million medlemmer i Norge og Sverige.

Dette kan du forvente av Let’s deal:

– Produkter: Skjønnhet & helse, mote, gadgets, sport & fritid og mye mer!

– Lokale deals: Restauranter, opplevelser, skjønnhet m.m.

– Reisedeals

– 50-80% lavere pris enn i butikken

– Meget god kundeservice om det skulle være noe

– Sikker betaling

På Let’s deal kan du gjøre julehandelen med god samvittighet!

 

Fortsatt litt usikker? Bruk rabattkoden MOTEPLASSEN og få 15% rabatt på første kjøp i appen.

 

Last ned appen her!