Dating for single midt i livet

Skrevet i: 

Singel i Norge

Dating for single midt i livet

Travle hverdager.
Hvordan kan man kombinere en yrkeskarriere med aktive barn og husarbeid OG likevel få tid til å klemme inn litt herlig dating? Jo, det finnes faktisk noen triks.

Det er ikke alltid lett å få tid til alt i hverdagen. Særlig ikke hvis man er enslig forelder. Ofte er det de herlige «feel good»-tingene som må kuttes ut når alt det nødvendige må prioriteres. Vi på Møteplassen vet at mange av dere single rett og slett har vanskelig for å få tid til å date. Selv om drømmen om å finne et nytt og seriøst forhold står høyt på ønskelisten.

Nettopp derfor deler vi i dag med oss av noen effektive datingtips for stressede single.
Ta vare på den! 😊
◼ Ikke kast bort tid på useriøse datingsider/apper. Like barn leker best. Hvis du søker seriøs dating skal du lete der det finnes andre seriøse single. På Møteplassen finner du mange medlemmer på din alder, fyldige profiler, tilstedeværende kundeservice, matching og lang erfaring.

◼ Bestem deg for hvor lang tid som skal gå fra den første meldingen til en virkelig date. Vi foreslår cirka en uke. Det er dumt å kaste bort tid på noen hvis personkjemien ikke er der IRL.

◼ Sett deg realistiske mål. For eksempel at du skal kontakte minst fem nye single hver uke. Og prøve å få til minst to dater i måneden.

◼ Vi vil gjerne slå et slag for lunsjdaten! Når kalenderen er fullbooket kan det være nesten umulig å finne en hel kveld som er ledig for en date med treretters middag på restaurant. Sats heller på kortere dater, gjerne der du kan slå to fluer i én smekk. En lunsj ute på byen (man må jo spise), en treningsøkt sammen eller bare en rask kaffe for å sjekke om kjemien er der.

◼ Bruk litt ekstra tid på profilsiden din. Velg et koselig bilde, og beskriv tydelig hvilken type forhold du søker. Da er det lettere å tiltrekke seg single av riktig type.

Lykke til! ❤️ ❤️ ❤️