Klar for nystart?

Skrevet i: 

Singel i Norge

Klar for nystart?

Velkommen herlige 2016! Nå glemmer vi det gamle og ser fremover mot alt det nye.

Har du en tendens til å elte på det gamle – føles det som om alt håp er ute? Er du helt overbevist om at du kommer til å dø som singel? Nå er det på tide med nye tak! Nytt år og nye muligheter, eller hva?

DE BESTE TIPSENE FOR ET FANTASTISK 2016:

-Ha det gøy! Gjør noe for deg selv slik at du blir gladere – glede sprer seg som ringer på vannet og kommer tilbake til deg… Strev etter å alltid ta med deg en positiv følelse. Flytt fokus fra det som for øyeblikket er negativt slik at du får med deg det som er positivt i stedet. Da er det lettere å slippe det negative og lære av det i stedet for å brytes ned av det. Le så fort du har muligheten til det. Latteren slipper endorfiner i kroppen.

-Tro på lykken. Før du begynner å jobbe mot ditt mål må du virkelig tro på at du kommer til å lykkes. Det kan finnes en hel del mennesker som ikke tror at du kommer til å lykkes med det du vil. La ikke disse tankene påvirke deg negativt – la det i stedet være din mulighet til å bevise det motsatte.

-Vær takknemlig! Tren deg på å være takknemlig for det du har! Takknemlighet er en makeløs kraft, og det finnes så mye å være takknemlig for!

-La fortid være fortid. Gi slipp på det gamle og se fremover. Om du ikke har gått videre fra din forrige partner så er du ikke åpen for en ny kjærlighet. Rydd bort eksen ved å for eksempel slette gamle mail, nummeret i mobilen og kaste gaver du har fått. Prøv å være takknemlig for det som forholdet ga deg og tilgi deg selv om du ble såret.

-Rydd i garderoben. Ikke gå ut fra at en partner gjør at alt i ditt liv føles bedre. Du må selv ta ansvar for din egen lykke, og for at du lever som du vil. Er det noe du ikke er fornøyd med så trenger du å fundere på hvordan du kan endre den situasjonen du er i slik at du blir lykkeligere, det enten du er singel eller ikke

-Sløs med ros. Du gjør andre mennesker glade – å gi føles bra, og alt du gir får du tilbake.