Nordmenn er mest sexy, ifølge svenskene

Skrevet i: 

Singel i Norge

Nordmenn er mest sexy, ifølge svenskene

I en undersøkelse på datingnettstedet Mötesplatsen.se svarte svenske single på hvilken nasjonalitet som er mest sexy. Nordmennene havnet øverst på svenskenes liste.

De svenske single kunne velge mellom ti forskjellige nasjonaliteter, og stemme på den de synes er mest sexy. Nordmenn fikk totalt 37 prosent av svenskenes stemmer, og stakk av med førsteplassen. Hele 45 prosent av de svenske single guttene synes at norske jenter er mest sexy.

Italienerne var den nest mest sexy nasjonaliteten ifølge svenskene, med 16 prosent. Menn fra England og Tyskland var derimot mindre interessante for svenske jenter. Irske og greske kvinner fikk færrest stemmer av de svenske guttene.

Svensker mest sexy i Norge!

Heldigvis er de svenske følelsene gjensidige! Svenskenes sjarm får også norske single til å falle for dem. Da de single i Norge fikk velge den mest sexy nasjonaliteten, havnet nemlig svenskene også på topp. Våre svenske venner fikk 44 prosent av nordmennenes stemmer, og kom på førsteplass foran spanjolene, som fikk 12 prosent totalt.

Mange svenske single vil gjerne gå på date med en norsk kille eller tjej. På Møteplassen kan norske single chatte med tusenvis av svenske single som er medlemmer på Sveriges datingnettsted Mötesplatsen.se. En god mulighet for de single som vil bli bedre kjent med våre sexy naboer!