Ord som gir håp!

Skrevet i: 

Singel i Norge

Ord som gir håp!

Vi på Møteplassen elsker å miste medlemmer. Ofte betyr det nemlig at man har endret forholdsstatusen sin fra «singel» til «i et forhold».

Det er mange følelser involvert på reisen mot den store kjærligheten. Kribling i magen, forventning, nervøsitet, spenning og total eufori… Nesten alle som treffer partneren sin på Møteplassen sier det samme. Det var akkurat når de var i ferd med å gi opp at det «plutselig skjedde«, DEN RETTE personen bare var der og alle bitene falt på plass.

Vi mottar daglig fine ord og små fortellinger fra medlemmene vi har mistet. I dag tenkte vi å gi dere noen historier.

❤️ Små historier som holder liv i håpet:

«Denne jenta har gitt meg tilbake håpet om å kunne føle noe igjen! Første gang vi møttes gikk vi på en lang, fin tur som ble avsluttet på en kafé. Da vi gikk hver til vårt, sa den lille sjeldne følelsen i magen at her var det noe mer. Vi sendte sms i to uker før vi traff hverandre igjen. Vi laget mat sammen, og lo sammen. Og kysset for første gang. Det var fantastisk! Jeg håper vi får mange fine år sammen.»

———————-

«Han tok kontakt med meg, og etter noen dager avtalte vi vårt første møte. Vi gikk på tur i kveldssolen ved havet, og vi hadde mye til felles å prate om så det gikk veldig bra. I helgen ble det middag og kino i København, og kjærligheten blomstret opp for fullt. Nå etter tre måneder er vi fremdeles like forelsket.» 😍

«Hun skrev en kort melding som jeg likte. Etter noen meldinger frem og tilbake møttes vi, og der var HUN! Takk Møteplassen, uten dere hadde vi ikke møttes!»

————————-

«Jeg har møtt en mann på Møteplassen som jeg er veldig interessert i, og jeg håper vi har en mulig fremtid sammen. Vi har mange av de samme interessene og verdiene, noe som er veldig viktig når man skal dele livet med hverandre. Jeg håper, jeg håper!»

«Etter flere tilbakeslag på andre datingsider hadde jeg nesten gitt opp håpet om å finne en partner. Jeg ble medlem, og den første dagen her inne gjorde jeg noe jeg ikke pleier å gjøre. Jeg begynte å skrive til en gutt. Vi skrev i cirka en måned før jeg ba ham med ut på første date. Etter den første daten snakket vi videre og bestemte oss for å gå på en andre date, og på den måten fortsatte det. Han fikk meg virkelig til å le. Vi har hatt kontakt siden dag én. Vi skrev som sagt i cirka en måned før vi møttes, noe som gjorde at vi virkelig lærte å kjenne hverandre. I dag er vi et par, og har vært sammen i tre måneder. Ikke alle gutter er komfortable og trygge med å ta det første steget, be med ut, osv. Kom igjen jenter – våg å gjøre det dere også! Det kan gå skikkelig bra.”

————————-

«Jeg hadde ærlig talt ikke store forhåpninger til nettdating. Jeg sendte av gårde noen få meldinger, og fikk svar ganske umiddelbart fra en gutt som virket interessant. En måned senere gikk vi på vår første date. Det ble virkelig en fulltreffer, vi har det så utrolig gøy og er superlykkelige sammen. Takk Møteplassen for det!»

————————-

«Etter å ha sendt mail noen dager møttes vi for en tidlig lunsj, og det oppsto stor lidenskap mellom oss! Vi dro på ferie sammen etter to uker, og slik fortsatte det. Denne gangen ble alt perfekt!»

❤️ ❤️ ❤️