7 tegn på at du har truffet «den rette»

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

7 tegn på at du har truffet «den rette»

Hvordan vet man at man har truffet den rette? At han eller hun er «the one»? Én ting kan vi love: Du kommer garantert til å merke det når det skjer, og plutselig vil livet føles litt herligere…

Her er 7 tegn på at du har truffet den rette:

1. Du føler deg trygg – allerede tidlig i forholdet. I nærheten av enkelte personer føles alt mye enklere. Og en sjelevenn er et eksempel på dette. Ofte kan den harmoniske og trygge følelsen til og med oppstå aller første gang man møtes. Nervøsiteten over å si de rette tingene og oppføre seg på en bestemt måte erstattes av en følelse av velbehag så snart blikkene deres møtes.

2. Han eller hun bringer frem det beste i deg. Selv om dere er ulike fremhever dere hverandres beste sider og utfyller hverandre. Dere lærer av hverandre og føler at motsetningene gjør dere til bedre individer og et sterkere kjærestepar.

3. Det kommer til å føles annerledes. Det er vanskelig å forstå hva en sjelevenn er før man har truffet den aktuelle personen. Så snart veiene deres møtes, inntreffer det en spesiell følelse i kroppen. Mange som har truffet sin sjelevenn forteller at det er som om man trekkes mot energien og sjelen, ikke kroppen og utseendet.

4. Dere har like verdier. Dere deler det samme synet på livets store spørsmål. Dere vet hvordan livet bør leves, og planen er å alltid gjøre det sammen.

5. Dere føler kjærligheten – selv når det knaker litt. Livet går opp og ned, og å få et forhold til å fungere smertefritt er praktisk talt umulig. Men selv om hverdagen er full av stressende utfordringer trenger det ikke å gå ut over kjærligheten. En sjelevenn vil se deg for den du er – selv om du er langt nede.

6. Dere kan være dere selv. En sjelevenn er din beste venn og lagspiller. Med han eller hun kan du være deg selv – 100 prosent.

7. Dere føler med hverandre. Et tydelig tegn på at du har truffet «den rette» er at hans/hennes smerte også blir din egen. Dere ønsker hverandre det beste, og har en sterk omtanke og respekt for hverandre.

Kilde: Huffington Post

Ikke truffet den rette ennå? Ta vår vitenskapelige matchingtest for å maksimere sjansen for et langt og lykkelig forhold! ❤️❤️❤️