Pepp for nysingle!

Skrevet i: 

Singel i Norge

Pepp for nysingle!

Sommer og ferie er ikke bare glede. Det å ha fri i lengre perioder sliter på mange forhold, og nå velger flere par å gå fra hverandre. Er du en av dem? Da trenger du litt pepp! Vi gir deg en oversikt på fem fordeler du har som nysingel.

Forholdet var kanskje ikke på topp før sommeren, men mange tenker at i løpet av ferien skal man reparere alt. Når det ikke blir slik som man hadde tenkt velger mange å ta steget og gå ut av forholdet. Oktober er den måneden som flest mennesker søker om skilsmisse. September er ikke langt etter, og det gjør høsten til den store skilsmisseperioden.

Uansett om forholdet ble vennskapelig eller uvennskapelig avsluttet – en break-up innebærer ofte en stor sorg og en omstilling, og det er lett å glemme fordelene du faktisk har som nysingel.

5 fordeler som nysingel:

1. Du kommer til å lære å kjenne deg selv bedre. Selv om det er skummelt – nå kommer en tid der du får lære og kjenne deg selv på nytt. Forholdet til deg selv er det viktigste du kommer til å ha i ditt liv – glem aldri det.

2. Din tid er nå. Nå er det bare du som bestemmer hva du skal gjøre med ditt liv. Lev ut dine drømmer – ingen setter begrensninger for deg lenger. Gjør det DU vil!

3. Helsen først! Sjansen er ganske stor for at du kommer til å leve mer sunt. Ingen flere kosekvelder med potetgull på en stund… Du kommer til å ha masse tid til å ta vare på deg selv og begynne og trene… 😉

4. Du vet hva du vil ha… Og hva du IKKE vil ha i ditt neste forhold. Nå kan du se på dine tidligere forhold med litt avstand. Hva var bra, og hva kunne ha vært bedre. Du kommer til å lære deg hva du vil ha. Om ikke – så kan du alltids ta hjelp av Møteplassens matchingtest for å finne noen å dele livet med, og maksimere dine muligheter til et langt og lykkelig forhold.

5. Det beste av alt. Mest sannsynlig venter ditt livs kjærlighet på deg et eller annet sted… ❤️