Reisefeber!

Skrevet i: 

Singel i Norge

Reisefeber!

Nå er vinteren snart over, og etter flere måneder med kulde og mørke er det mange nordmenn som drømmer seg bort til varmere breddegrader.

Her oppe i Norden har Thailand lenge vært et naturlig reisemål for solhungrige nordmenn som har behov for å komme bort fra kulden. Men ifølge reiseselskapene er det et nytt, populært reisemål på gang for oss nordmenn. Thailandsturen kommer kanskje til å bli byttet mot noe annet i 2013.

I en undersøkelse som Møteplassen har utført, er de single mennene og kvinnene enige. De kan like gjerne tenke seg en ferie i Bob Marleys hjemland Jamaica som i Thailand i 2013. Jamaica ligger midt i Vestindia, og er verdenskjent for reggaemusikk og hvite, karibiske strender. De tusener av turistene som kommer hit hvert år får oppleve både dramatisk natur og heftig kultur. Tross øyas lille størrelse, finnes det noe for alle her. Øya passer både for dem som liker eventyr og for dem som vil slappe av under den tropiske solen hele ferien.

Hvert år møtes ca. 11 000 personer som har funnet kjærligheten på Møteplassen. I løpet av 2013 håper vi at de hvite strendene både i Thailand og Jamaica kommer til å fylles av forelskede par som har møtt hverandre på Møteplassen.

Her kan du se hele resultatet fra undersøkelsen.