Sjekkliste: 10 ting alle single må gjøre i sommer

Skrevet i: 

Singel i Norge

Sjekkliste: 10 ting alle single må gjøre i sommer

Singel i sommer? Her kommer en sjekkliste på 10 ting du ikke må gå glipp av:

1. Spis frokost utendørs. Kos deg med jordbær, ferskt brød og kaffe i timevis.

2. Unn deg en herlig massasje. Dette er en spesiell tid i livet da du virkelig kan unne deg selv eksklusiv pleie. Bestill en herlig massasje eller ansiktsbehandling, og bare nyt – helt uten dårlig samvittighet!

3. Ta et nattbad. Ta med deg en venn eller kanskje en date (!), og ta et nattbad en varm sommerkveld. Det er utrolig koselig og kommer definitivt til å være noe dere kan tenke tilbake på i november…

4. Date nye «typer». Bestem deg for å holde et åpent sinn i sommer og gi alle en sjanse. Lik nye «typer» single på Møteplassen som du vanligvis ikke pleier å falle for… Date mange og kos deg!

5. Les en bok. Drøm deg bort i en herlig bok. Skikkelig avslappende.

6. Lag din egen unike spilleliste. Dette er viktige saker. Lag en spilleliste med dine favorittsanger sommeren 2017 og lytt tid den på stranda, i hengekøya og på badet…

7. Ta sommerbilder av deg selv. Bytt profilbilde ofte!

8. Skriv en liste. Sett opp mål og skriv opp hva du vil oppnå i livet til neste sommer. Skriv konkrete ting du må gjøre.

9. Bak en jordbærkake. Inviter noen du liker godt.

10. Gå på dobbeldate! Hvis du har en venn som også er singel, kan dere prøve å arrangere en dobbeldate! Perfekt om sommeren! Avslappende og moro!

Vi på Møteplassen vil gjerne ønske dere alle en vidunderlig sommer.