5 gode ting med å være singel om sommeren

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 gode ting med å være singel om sommeren

Selv om du lengter etter noen å dele livet med må du ikke glemme å nyte reisen dit. Å være singel om sommeren har SÅ mange fordeler…

Vi har laget en liste over de 5 beste tingene med å være singel om sommeren:

1. Det er den absolutt beste tiden av året for å date. Været er fantastisk, og det er ganske enkelt å spørre om noen vil bli med og ta en is i parken. Det trenger ikke å være høytidelig; om sommeren blir dater ofte mer avslappet.

2. Nesten ALLE er hetere om sommeren! Du er litt solbrun, har mindre klær på deg, er litt sunnere og gladere – du er helt enkelt HOT!

3. Du kan raskt ta en spontan reise. Du trenger ikke å spørre noen. Hvis du hadde hatt en partner kunne det lett blitt vanskeligere. Supert!

4. Date når du vil – hvor du vil. Nå kan du nettdate og flørte uansett hvor du befinner deg. På stranden, i iskøen eller i hengekøyen. Møteplassen har utrolig mange nye medlemmer om sommeren, som lengter etter å finne noen å komme hjem til i høst …

5. Du har mulighet til å avslutte din egne prosjekter. Du har fri og dagene er lengre – så nå har du tid til å strikke ferdig genseren, bake den himmelske paien du har drømt om, rydde i skapet eller bare ligge under et epletre i solen!

Vi på Møteplassen ønsker deg en aldeles fantastisk singelsommer!