Slik finner du kjærligheten i 2023 ❤️

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slik finner du kjærligheten i 2023 ❤️

Er du en av dem som leter etter den RETTE som kan varme deg og gjøre hverdagen ekstra fin? I dag gir vi våre fem beste tips som vil føre deg strake veien mot kriblingene som gjør at du nesten mister pusten…

Kjærlighet 2023 – slik gjør du:
❤️ Ta vare på vinterromantikken. Vinteren er alltid høysesong på Møteplassen. Akkurat nå er det uvanlig mange single som leter etter noen å komme hjem til. Send meldinger til mange, og legg store planer som dere kan drømme om i 2023.

❤️ Ta mer initiativ! Den store kjærligheten vil sannsynligvis ikke bare ringe på døren hjemme hos deg. Hvis du sveiper frem noen du synes virker spennende og interessant så ikke vent med å ta det første steget – ellers rekker kanskje noen andre å gjøre det før deg! Send en melding, og våg å være litt personlig når du skriver!

❤️ Skriv til noen som ikke er din «type». Vi lover at det kan skje fine ting.

❤️ Ta et skikkelig bra bilde av deg selv. Og da mener vi et SKIKKELIG bra bilde. Ikke slurv med dette. Velg et nytt, positivt, flott og tydelig bilde.

❤️ Vær aktiv! Last opp masse bilder, send mange meldinger, fortell hva du gjør akkurat nå og finpuss tekstene dine. Jo mer aktiv du er, desto flere single er det som får øynene opp for nettopp DEG.