Slik gjør du et godt førsteinntrykk

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slik gjør du et godt førsteinntrykk

Når du dater på nettet er det viktig at du gjør et godt førsteinntrykk, akkurat som når du treffer noen i virkeligheten. Forskjellen er at du som regel bare har tekst og bilder å uttrykke deg med på et datingnettsted. På Møteplassen er det profilsiden din som gir andre single en oppfatning av hvem du er og hva du søker. Hvis du gir et godt inntrykk der, er sjansene større for at noen kontakter deg.

Det er også viktig å tenke på hvilket inntrykk du gir når du tar kontakt med noen på nettet. Vil du oppleves som morsom, spennende, intelligent eller pålitelig? Hvis du vil fange noens oppmerksomhet, er det en fordel hvis du viser at du har lagt både omtanke og energi i meldingen. Prøv å være kreativ når du skriver, og tenk på at mange single får mer enn ett brev. Prøv for eksempel å stille spørsmål om ting du har lest i personens presentasjon, eller fortell noe om deg selv som du ikke skriver i profilen.

Hvilke egenskaper får de single på Møteplassen på gli? Vi spurte de single hvordan de vil oppfattes av andre, og hvilket førsteinntrykk de vil at personen de dater helst skal gi.

Hvilket førsteinntrykk vil du gi andre?

Mennene på Møteplassen vil først og fremst fremstå som trygge og pålitelige. De vil også at kvinner skal oppfatte dem som spennende og morsomme. Når det gjelder dater foretrekker mennene kvinner som gir inntrykk av å være pene, pålitelige og at de har god humor. Kvinnene vil også at mennene først og fremst skal oppfatte dem som trygge, men de vil også oppfattes som livsglade.

De fleste kvinner på Møteplassen foretrekker menn som virker pålitelige og trygge, akkurat slik mennene selv vil bli oppfattet. Det går også bra med menn som har humor. Når det gjelder mindre ønskede egenskaper, er kvinnene og mennene også enige. Ingen av dem viser nemlig noen særlig interesse for personer som er sjenerøse eller klare til å slå seg til ro.