Slutt å være singelstresset!

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slutt å være singelstresset!

Føler du deg urolig og stresset fordi du ikke har møtt noen ennå? Vi gir deg 5 grunner til å slutte med det straks!

Hender det at du føler deg som Bridget Jones? Altså den mest ensomme i verden … Kanskje tar stresset og uroen overhånd fordi du hele lurer på hvilken person det er riktig å satse på?

 

Her er fem grunner til at du bør slutte å stresse med å møte noen:

1. En partner er ikke alltid løsningen… Er du misfornøyd, og er det noe som mangler i livet ditt? En partner er ikke løsningen på alt – selv om det føles sånn noen ganger. Prøv i stedet å satse på DIN personlige utvikling og lær deg å trives i ditt eget selskap.

2. Du burde nyte! Hvorfor ikke nyte av å være singel når du er det? Både singellivet og livet i et forhold har jo sine fordeler og ulemper. Tenk positivt, og vær stolt over at du er singel og selvstendig!

3. «Stakkars meg» er ikke tiltrekkende. Går du rundt med innstillingen at du MÅ treffe noen, og at det er temmelig synd på deg? Det vises, og det er ikke tiltrekkende. Hvor mange ganger har du ikke selv tatt avstand fra noen som har vært «for frempå»?

4. Din tid kommer! Du har ingen grunn til å stresset over å møte noen – selv om det føles som du er den eneste single i hele verden. Så lenge du fortsetter å gjøre ting du selv liker, og er åpen for å treffe nye mennesker, kommer du også til å møte noen.

5. Lev som DU vil! Bare fordi det finnes normer som sier at man skal ha rukket visse ting ved en viss alder og så videre, betyr ikke det at du er nødt til å følge dem. Det viktige er at du passer på at du selv har det bra og at du trives med deg selv. Da lover vi at du kommer til å møte noen etter hvert!

ALTSÅ; fortsett å date alle de herlige single på Møteplassen, ha det gøy, nyt reisen og pass på deg selv! Alt annet løser seg! ❤❤❤