«Endelig får jeg leve sammen med en kvinne!»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Endelig får jeg leve sammen med en kvinne!»

Ann-Sofie har levd mesteparten av livet i fornektelse. I hemmelighet drømte hun om å få leve med en kvinne. Da hun og mannen hun hadde levd sammen med i 23 år, hadde bestemt seg for å skilles, testet hun å gå inn på Møteplassen. Ganske snart kom hun i kontakt med Johanna – kvinnen som skulle forandre alt.
– Til sammen har vi 12 barn, og jeg har aldri vært lykkeligere, sier Ann-Sofie.

Ann-Sofie, 44, har helt siden 20-årsalderen vært tiltrukket av kvinner.
-Men jeg følte meg trygg med mannen min og levde det livet alle rundt meg forventet. Men til slutt, da mannen min og jeg hadde bestemt oss for skilsmisse, innså jeg at jeg ikke kunne fornekte følelsene mine. Man lever bare én gang, og jeg ville alltid komme til å angre på det hvis jeg ikke gjorde noe med det, forteller Ann-Sofie.
På Møteplassen kom hun i kontakt med Johanna, og det viste seg at de hadde en felles interesse for hunder. De snakket sammen i telefonen, og Ann-Sofie innså at hun var veldig nysgjerrig på denne livlige kvinnen. Da det var tid for det første møtet og Johanna kom ut av bilen, falt hun pladask.
– Det var ekte kjærlighet ved første blikk!

Ann-Sofie er så takknemlig for at hun turte å ta steget – Johanna forandret livet hennes, og hun har aldri hatt det bedre.

Ann-Sofie er så takknemlig for at hun turte å ta steget – Johanna forandret livet hennes, og hun har aldri hatt det bedre.

Stor forandring

Etter det første møtet har alt gått fort – men det har ikke vært smertefritt.
– Det var utrolig vanskelig å fortelle det til barna mine. Både at vi skulle skilles og at jeg hadde møtt en kvinne. Det ble mye for dem på én gang. Men etter en stund skjønte de at jeg virkelig elsket Johanna.
Etter fem måneder som par flyttet Ann-Sofie hjem til Johanna og hennes åtte barn. I begynnelsen av året giftet de seg, og nå lever de storfamilielivet sammen.
– Jeg hadde tre barn fra før, og sammen har vi fått ett felles – vidunderlige lille Tess. Det var en helt utrolig opplevelse å få se kona mi føde datteren vår! Til sammen har vi altså 12 barn, og livet har aldri vært herligere. Hverdagen har mye mer av alt … Latter og krangel, vask, mat … men først og fremst mye mer kjærlighet!

Til venstre, 9 av 12 barn. I midten Johanna med lille Tess, og til høyre Ann-Sofie med Tess – som er parets første felles barn.

Til venstre, 9 av 12 barn. I midten Johanna med lille Tess, og til høyre Ann-Sofie med Tess – som er parets første felles barn.

Aldri hatt det så bra

Ann-Sofie er takknemlig for at hun turte å ta steget. Før levde hun et liv der hun tilpasset seg – nå lever hun sitt eget liv, slik hun vil.
– Jeg har aldri hatt det så bra. Johanna gjør at jeg tør være meg selv, og hun elsker meg for den jeg virkelig er. Vi deler alt! Og jeg elsker at Johanna er litt crazy og impulsiv. Dessuten er hun en fantastisk fin mamma!

Johanna ❤ Ann-Sofie
Alder: Johanna, 35 år, og Ann-Sofie, 44 år
Yrker: Johanna driver dyrebutikk, kennel, hundesalong og hundepensjonat. Ann-Sofie er personlig assistent og selger.
Tips til andre single: Du lever bare én gang, gjør det som føles riktig for deg, ikke det andre forventer av deg. Ikke vær redd for å bomme – det skjer hele tiden. Men av og til blir det storgevinst! ❤