Ann Kristin møtte kjærligheten etter kreftbehandling

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Ann Kristin møtte kjærligheten etter kreftbehandling

Ann Kristin, 52, led av brystkreft, og etter behandlingen hadde hun ingen høye forventninger om å møte kjærligheten.
– Jeg var akkurat ferdig med et helt år i kreftbehandling. Jeg hadde mistet mitt fine, lange brune hår og litt av det ene brystet . En dag dukker det opp en reklame for Møteplassen. Jeg hadde aldri før vært der inne og tenkte jeg kunne gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke på.

– Jeg opprettet en profil og skrev hvem jeg var og hvilken interesser jeg hadde, og satte inn noen bilder fra slik jeg så ut rett før jeg ble syk. Jeg ville ikke sende bilder skallet fra sykesengen akkurat… 😉

– Jeg fikk mye respons, og gikk på flere dater uten å treffe den rette. Jeg mistet nesten motet, og tenkte at det var umulig å treffe den rette for meg etter kreftbehandling og i en alder av 52 år. Jeg bestemte meg for å slette profilen. Da jeg var inne for å slette dukket det opp bilde av en mann jeg syntes så søt, grei og sympatisk ut. Kanskje jeg skulle prøve en siste gang…

– Jeg sendte han et rødt hjerte og fikk tilbake en melding om jeg ville drikke en kaffe med han. Vi avtalte å treffes to dager senere. Vi møttes utenfor kinoen. Rune som han heter var søt, flott, høy og så litt nervøs ut. Det var ikke så rart for han hadde vært tidlig ute og ventet en god stund og jeg var litt for sein. Vi gikk rett inn og kjøpte kinobilletter til «Green book», en god film som jeg ikke helt klarte å følge med på den kvelden. Vi gikk inn på en liten koselig plass og drakk en kaffe sammen og pratet før filmen begynte. Stolene i kinosalen stod litt fra hverandre så vi ikke kunne berøre hverandre men da filmen var ferdig og vi gikk ut, møttes hendene våres. Vi så på hverandre og kysset, det var så fantastisk,en god følelse. Han kjørte meg hjem og vi avtalte å treffes igjen allerede dagen etter. Vi gikk en tur i skogen, spiste middag og ellers satt og pratet til langt på natt.

Ann Kristin og Rune liker begge friluftsliv og går mye turer i skog, mark og fjel, og lager god mat sammen.
-Vi har det så fint og godt sammen og vi føler oss begge veldig heldige og lykkelig som har truffet hverandre, endelig den rette og for alltid.

– Jeg var kjempefornøyd med Møteplassen og anbefaler det gjerne til andre single som ønsker å finne sin rette.

Ann Kristin ❤ Rune
Alder: Ann Kristin er 52 år og Rune er 48 år.
Yrker: Ann Kristin er Barne og Ungdomsarbeider og Rune er kokk.
Tips til andre single: Ikke skriv lenge til hverandre uten å møtes.
Det beste med Møteplassen: At det er lett å møte andre single mennesker som mener alvor og som har de samme interessene