Derfor blir du aldri forelsket

Skrevet i: 

Singel i Norge

Derfor blir du aldri forelsket

Synes du at det er vanskelig å finne den rette og bli forelsket på alvor? I dag lister vi opp noen ting som kan hindre deg i å møte kjærligheten:

Du anser alle som du er på date med som venner
Du er ikke åpen for et forhold, og bestemmer deg raskt for at det er en vennskapelig relasjon (men egentlig er det kanskje noe mer…?)

Du leter stadig etter feil
Det er enkelt å begynne å lete etter feil og fokusere på det negative, men husk at alle har sine feil og mangler. Forsøk heller å se på alt det som er bra med personen du treffer.

Du er redd og tror at alle du er på date med er som dine ekser
Du tør ikke å gå inn i et nytt forhold fordi du tidligere har blitt såret eller fått hjertet ditt knust. Men for å oppleve kjærlighet, må du våge å ta sjansen. Prøv å endre tankesett og gi alle du er på date med en rettferdig sjanse!

Du holder avstand når du føler at det begynner å bli alvor
Når dere har møttes noen ganger, og du begynner å få følelser for personen, trekker du deg tilbake. Er dette riktig? Vil jeg dette? Mange tanker oppstår, og i stedet for å fortelle vedkommende hva du føler, så trekker du deg unna.

Synes du at det ovenfor nevnte virker kjent? Ok, da starter vi på nytt! ❤️ Seriøs dating er herlig, og på Møteplassen finner du mange som søker etter noen å dele livet sitt med. Hvis du har spørsmål eller tanker du vil dele så er vi her for deg. Vi har over 18 års erfaring med seriøs dating og vet hva som fungerer.