«Barna erter oss for at vi er så sykt forelsket…»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Barna erter oss for at vi er så sykt forelsket…»

Maria, 39 år, ble alenemor til fire tenåringer da det forrige forholdet sprakk etter ca. 20 år sammen.
– Det var en vanskelig periode, og alt så ganske mørkt ut. Men jeg bestemte meg for at «The best is yet to come» og begynte å prøve forskjellige datingapper…, forteller hun.

Til slutt fant Maria Møteplassen.

– Det var den appen jeg opplevde hadde flest seriøse medlemmer. Jeg fikk noen fine dater, men ingenting som ble til noe mer. Jeg begynte å gi opp, og hadde sagt opp medlemskapet da Tomas skrev til meg. Det som skilte seg ut var at Tomas virket interessert i barna mine og deres interesser, og det hadde ingen andre gjort. Jeg innså at han var annerledes!

De begynte å date, og en dag i september spurte Tomas om Maria ville bli kjæresten hans.

– Jeg gråt av lykke! Tomas hadde vært i forhold før, men aldri funnet sin motpart, og hadde alltid lurt på «Er det slik kjærligheten skal være?». Han knyttet seg raskt til barna mine og ga dem masse kjærlighet. Han hadde ingen egne barn fordi han hadde bestemt seg for aldri å få barn, og plutselig var han bonuspappa til fire tenåringer.

«Fremtiden ser veldig lys ut»

Parets kjærlighet har vokst seg stadig sterkere i løpet av året som har gått siden de møttes på Møteplassen, og gnisten er den samme.

– Vi er begge høysensitive og forstår hverandre veldig godt. Vi er begge flinke til å kommunisere og elsker intellektuelle samtaler samtidig som vi begge elsker humor og en god latter. Vi sier ofte at vi er hverandres bit i puslespillet, og vi setter stor pris på at vi også deler fritidsinteresser som fiske, naturopplevelser og styrketrening. Vi elsker å spise god mat med et glass vin, og bare nyte hverandres selskap, sier Maria og fortsetter:

– Barna erter oss for at vi er så sykt forelsket. Jeg fant kjærligheten på Møteplassen, men barna mine fikk også en omsorgsfull pappa, og for det er jeg evig takknemlig. I januar flytter vi sammen i et fint hus, og fremtiden ser veldig lys ut. Tusen takk til Møteplassen for at deres svært seriøse datingapp ga oss hverandre!

Maria ❤️ Tomas:
Yrker: Hjelpepleier (Maria) og IT-arkitekt (Tomas).
Alder: 39 år (Maria) og 42 år (Tomas).
Det beste med Møteplassen: Veldig seriøse profilsider, der man får mye informasjon.
Tips til andre single: Vær ekte og ærlig. Våg å bli kjent med hverandre i dybden! Spør om bakgrunn, barn osv. og vær genuint interessert.