Singles Day: Date med selvtillit

Skrevet i: 

Datingtips

Singles Day: Date med selvtillit

Singles Day ble skapt for å hylle singellivet, og for at man skulle være stolt over å være singel. I dag vil vi benytte anledningen til å minne alle single på at det ligger mye i dette budskapet. Det er på tide å begynne å date med litt mer selvtillit! For du er helt fantastisk – never forget ❤️

Lite er mer attraktivt enn høy selvtillit – med hjertet på rett sted og en stor dose ydmykhet, selvsagt. Med god selvtillit blir du også mindre nervøs på date, og det er lettere å gi et godt førsteinntrykk.

5 tips – slik dater du med selvtillit:

1. Se fremover.
Ikke bli sittende fast i gamle mønstre og tidligere datingerfaringer. Nesten alle har hatt dater som ikke har vært særlig vellykket. Se på det som erfaringer i stedet, slipp taket og gå videre med ny kraft og en positiv innstilling.

2. Våg å utfordre deg selv mer!
Den raskeste og mest effektive måten å bygge opp selvtilliten på, er å våge å gjøre skumle ting som du ikke har gjort før. Livet er selvsagt behagelig når du aldri utfordrer seg selv, men du går også glipp av det herlige kicket du får når du først tør. Den følelsen som er så fantastisk! Send en e-post til en ny person, flørt med en fremmed eller gjør noe sprøtt på daten. Dette vil gi selvtilliten din en skikkelig boost, det lover vi!

3. Ta vare på de gode dagene.
Noen ganger flyter alt som det skal, og det meste fungerer. Hvis du har hatt en fantastisk dag på jobben bør du gå rett hjem og begynne å høyresveipe single på Møteplassen. Flørt og spinn videre på den positive energien!
You’re hot! 🔥

4. Vis hvem DU er på bildene dine.
Ha gjerne mange bilder av deg selv på profilsiden din. Våg å vise hvem du er! Liker du å trene, lage mat eller snekre? Vis det på bildene! Ikke skam deg over den du egentlig er! Dette viser også at du er seriøs når det gjelder å finne noen som virkelig matcher deg og livet ditt.

5. Skriv ned dine positive sider.
Noen ganger må vi ta oss tid til å minne oss selv på hvor fantastiske vi faktisk er. Bruk ti minutter på å skrive ned alle ting som gjør deg unik og som gjør deg til deg. Fokuser på tingene som gjør deg stolt og glad!