«Det var kjærlighet ved første blikk»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Det var kjærlighet ved første blikk»

Både Trond og Ingunn hadde lagt langvarige ekteskap bak seg da de møttes på Møteplassen. Etter mye nøling og tvil i begynnelsen bestemte de seg likevel for å møte hverandre for første gang …

– Vi ble faktisk forelsket ved første øyekast. Det var noe helt nytt for meg, sier Ingunn, som giftet seg med Trond ni måneder etter den første daten.

– Jeg var litt nedfor etter separasjonen, men sønnen min oppmuntret meg til å gjøre et forsøk på å møte noen nye på nettet. Jeg opprettet en profil på Møteplassen, og etter et par uker festet jeg meg ved profilen til Ingunn, forteller Trond.

Ingunn var ganske skeptisk til å møte noen på nettet, og trodde ikke at det skulle være stedet for ekte kjærlighet.

– Men datteren min overtalte meg. Jeg fikk ganske snart flere hyggelige kontakter. Etter noen dager tok Trond kontakt, og vi begynte å skrive til hverandre. Men det gikk litt tregt, og jeg var ikke «solgt» umiddelbart. Jeg snakket om det med datteren min, som ikke syntes at jeg skulle gi opp før vi hadde møtt hverandre «i virkeligheten» …

Ingunn bestemte seg for å gi Trond en sjanse, men var ganske sikker på at det skulle bli det første, men eneste møtet deres …

– Vi møttes for en kopp kaffe. Da jeg så ham, tenkte jeg bare «wow»! Alt var så perfekt. Energien, utstrålingen og utseendet. Samtalen gikk lett, og var interessant. Vi klemte hverandre lenge, og etterpå forsto jeg at noe akkurat hadde skjedd. Jeg hadde blitt forelsket ved første øyekast, og det var noe helt nytt for meg …

For Trond var det den første daten på 22 år, så det var naturligvis litt spennende!

– Jeg skjønte straks at henne ville jeg ha. Ikke lenge etter reiste vi til Peru sammen, og vi utviklet et veldig sterkt forhold sammen, sier Trond.

Ni måneder etter den første daten giftet Trond og Ingunn seg uten i naturen. Nå bor de sammen, og har mange herlige planer for fremtiden.

– Livet leker!

Trond ❤ Ingunn
Alder:
Trond, 55 år og Ingunn, 52 år
Yrke: Saksbehandler (Trond) och fagarbeider (Ingunn)
Det beste med Møteplassen: At vi fant hverandre!
Tips til andre single: Følg innskytelsen og lytt til råd fra personer som står deg nær