7 tegn du må se etter

Skrevet i: 

Singel i Norge

7 tegn du må se etter

Lei av useriøs dating? Leter du etter noen å dele livet med og vil finne en som passer perfekt sammen med deg? Vi har sjekklisten du trenger.

Vi har samlet 7 ting du kan tenke på når du dater. Alle viktige for å skape et lykkelig og stabilt forhold. Hvor mange punkt på listen klarer dere?

1. Dere har felles interesser. Dere må ikke nødvendigvis har nøyaktig samme interesser, og dere må ikke gjøre ALT sammen. Men det er viktig å ha et felles grunnlag. Det kan være alt fra å like å prøve ny mat til å trene sammen.

2. Dere har de samme verdiene. Å ha omtrent de samme verdiene gjør det hele enklere. Selv om dere har ulik bakgrunn og ser annerledes på enkelte ting, betyr ikke det at dere ikke er en perfekt match. Det viktigste er at dere har de samme grunnleggende verdiene.

3. Dere respekterer at dere er forskjellige. Det er viktig å være enige, men svært få par er enige i alt. De gangene dere ikke er enige, må dere huske å alltid behandle den andre med respekt og akseptere at dere er uenige.

4. Du savner daten. Har du ikke truffet daten på noen dager? Savner du han eller henne? Flott! Det er et soleklart tegn på at dere passer sammen.

5. Dere er tiltrukket av hverandre. Fysisk tiltrekning må ikke undervurderes. Det er alltid en spesiell gnist mellom lykkelige par.

6. Dere har lignende fremtidsplaner. Det blir vanligvis ikke så bra når en sofagris dater en festløve. Selv om fremtiden ikke er skrevet i stein, bør dere ha noen av de samme tankene om hva dere vil med forholdet og livet.

7. Dere kan inngå kompromiss. I et sunt forhold er det alltid en jevn balanse mellom det å gi og å ta. Par som forstår det å velge sine kamper og har lært seg å inngå kompromiss har ofte et sterkere fundament.

Vil du treffe din perfekte match?

Første steg er å ta Møteplassens vitenskapelige matchtest. Da øker sjansene betraktelig for å treffe noen som gir deg et langt og lykkelig forhold. Mange par har truffet hverandre på denne måten. Bli gjerne inspirert av Maria og Lasses fine historie.

Lykke til!