«Jeg elsker ham litt mer for hver dag som går»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Jeg elsker ham litt mer for hver dag som går»

Nygifte Vigdis og Thomas drømmer om å starte en familie og dele resten av livet med hverandre. De takker Møteplassen for at de møtte hverandre for fire år siden.
– Dere har gjort det mulig å få oppleve ekte kjærlighet, sier de.

Vigdis hadde prøvd nettdating en god stund, og var nær ved å gi opp…

– Men plutselig en dag kom det en kort melding fra en gutt ved navn Thomas som fanget oppmerksomheten min litt ekstra. Profilteksten hans gjorde at jeg ble interessert og veldig nysgjerrig. Alle bildene av den flotte mannen gjorde meg ikke noe mindre interessert…, forteller Vigdis.

Thomas, som hadde snublet over profilen til Vigdis, klarte ikke å slutte å se på bildene av den søte jenta. Dessuten virket hun både smart og morsom!

– Vi begynte nok begge å fundere på om dette kanskje kunne bli noe? Begge var i hvert fall veldig nysgjerrige, og vi bestemte oss ganske raskt for et første treff, sier de. Vigdis legger til:

– Som den kloke kvinnen jeg er var jeg nøye med at vi skulle møtes på et mest mulig offentlig sted. Vi kjente jo faktisk ikke hverandre!

Forelskelsen kom raskt!

Hvem kunne ant at en date på et kjøpesenter kunne bli SÅ romantisk? Alt føltes veldig avslappet, og timene gikk mens de vandret rundt i kjøpesenteret. Deretter begynte snøballen å rulle, og forelskelsen kom raskt! Etter bare fire måneder ble de samboere, og et par år senere kjøpte de sitt første hjem sammen. Thomas fridde det samme året.

– På et kjøpesenter! Det virker som det er vår greie …, ler Vigdis og Thomas.

Men HVA var det som gjorde at de falt så sterkt for hverandre?
– Jeg falt pladask for Thomas på den andre daten vår da vi gikk rundt og ventet på at kinoen skulle begynne. Thomas hilste på alle han møtte, og han fikk alle til å le. Han begynte å snakke med alle mulige mennesker, og man kunne raskt se at han gjorde dagen deres bedre! I det øyeblikket forsto jeg at han var mannen jeg bare måtte ha, sier Vigdis og legger til:

– Han er den snilleste og mest omtenksomme mannen jeg noensinne har møtt, og jeg elsker ham litt mer for hver dag som går.

Thomas sier at han raskt forsto at dette var en spesiell jente:

– Det var noe med det søte ansiktet og det smilet som kunne skapt fred i verden. At hun dessuten er både morsom og en dyktig kokk gjør henne til min drømmekvinne!

Vigdis og Thomas er nå nygifte, og ser frem til å starte en familie og dele resten av livet med hverandre.

Vigdis ❤ Thomas

Alder: 30 (Vigdis) og 34 (Thomas)
Yrke: Informasjonskonsulent (Vigdis) og asfaltarbeider (Thomas)
Det beste med Møteplassen: Lett å få kontakt! Og at vi møttes her…
Tips til andre single: Vær høflig og hyggelig. Ikke gi opp – det ordner seg til slutt!