«En fantastisk partner og bonuspappa»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«En fantastisk partner og bonuspappa»

Mona hadde vært singel i mange år og hadde prøvd nettdating flere ganger da hun bestemte seg for å gjøre et siste forsøk. Da mannen med stor M dukket opp gjorde Mona en feil som endte opp med at hun nestet mistet ham…

– Etter noen dager som medlem på Møteplassen dukket bildet av Ronny opp. Jeg tenkte med en gang at det var noe spesielt med ham… Men jeg tenkte også at jeg antakelig ikke var hans type.
Jeg bestemte meg likevel for at det ikke skader å sende en melding…, forteller Mona, 31.

Det gikk en dag før Mona fikk svar fra Ronny. De begynte å skrive mer og mer til hverandre, og følelsene ble stadig dypere. Men helt plutselig, uten forvarsel, ble det stille.
– Jeg skjønte ingenting og ble utrolig lei meg, sier Mona. Jeg følte at vi hadde fått en slik god kontakt.

Ukene gikk, og Mona bestemte seg for å gi Møteplassen en sjanse til. Da dukket det opp et nytt profilbilde som fanget interessen hennes – en fyr på en motorsykkel!

– Jeg gikk inn på profilen for å se nærmere på profilen, og jeg så da at jeg hadde havnet hos Ronny. Og så ser seg noe som gir meg lettere panikk! Det var jo JEG som ikke hadde svart! Jeg slengte meg over tastaturet og skrev «Herregud, jeg trodde at det var du som hadde sluttet å skrive, men det var jo jeg! Kan du tilgi en fortvilet frøken?» Samme kveld fikk jeg svar: «Selvfølgelig tilgir jeg deg :)»

En stor dag venter

Etter den dagen fortsatte Mona og Ronny å ha tett kontakt. En dag kom han og overrasket Mona, og de falt pladask for hverandre… Etter den dagen har de vært et par.

– Ronny er en helt fantastisk partner og bonuspappa til sønnen min. Vi ble forlovet i høst da spurte sønnen min om han ikke ville gifte seg med mammaen hans…

Og slik blir det! 18.08.18 inviterer de til bryllup, og de ser frem mot et liv sammen!

Mona ❤️  Ronny
Alder: Mona, 31 og Ronny, 35
Yrker: Student (Mona) og jobb innen produksjon (Ronny)
Det beste med Møteplassen: At man får muligheten til å treffe andre – selv om man bor forskjellige steder.
Tips til single: Gir du det ikke en sjanse så vinner du ikke noe på det heller..