"Han kjørte to timer i snøstorm for å treffe meg…"

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

"Han kjørte to timer i snøstorm for å treffe meg…"

Etter bare fem dagers kontakt kjørte Christian, 30, i to timer og kraftig snøstorm for å treffe Siri, 29, som fikk hjertet hans til å slå fortere. I dag har de nettopp blitt samboere, katteforeldre og skal i høst til på sitt livs reise sammen. Fremtiden planlegges for fullt, og begge er overbevist om at de har funnet sitt livs store kjærlighet.

– Det var en sånn grå og kjip dag da ingenting føltes riktig. Jeg var hjemme og merket at jeg trengte bekreftelse, og opprettet i øyeblikkets hete en profil på Møteplassen. Jeg trodde selv at jeg ikke var klar for noe forhold… Men der tok jeg feil, sier Siri.
– Alle jeg kjenner syntes at jeg skulle prøve nettdating, de hadde jo truffet hverandre på den måten. Og i dag er jeg jo takknemlig for alt maset – det bar jo virkelig frukter, ler Christian.
Christian falt først for Siris utseende, men det var også noe i profilen hennes som gjorde at det føltes genuint og ekte.
– Jeg kontaktet Siri, og ble overrasket over at hun svarte så raskt. Vi fikk kontakt på en mandag, og begynte raskt å prate med hverandre på telefon. Vi bestemte oss for å treffes på lørdagen, men da vi pratet med hverandre på fredagskvelden, kunne jeg ikke vente. Jeg satte meg i bilen og kjørte to timer i snøstorm. Det ble hamburger og TV hjemme i sofaen. Etter det ble vi et par, forteller Christian.

Å våge å slippe et annet menneske inn
Begge er enige om at den vellykkede fremgangsmåten er å våge å være ærlig og ikke late som om man er noe man ikke er.
– Jeg har aldri i livet følt meg så hel som jeg gjør nå. Å våge å slippe noen tett innpå seg til tross for at man er redd, er noe av det modigste man kan gjøre. Det føles som om jeg har kjent Christian hele livet. Vi har begge funnet vår bestevenn og vårt livs kjærlighet, sier Siri.

Samboere og bestilt drømmereise
I dag har Siri og Christian nettopp blitt samboere.
– Og så har vi skaffet oss en liten kattunge. Barn er noe vi lengter etter begge to – det har vi vært tydelige på hele tiden, sier Christian.
De har allerede rukket å være på flere reiser, og i høst drar de på en ordentlig drømmereise:
– Jeg er adoptert fra Sri Lanka, og å reise dit sammen med mitt livs kjærlighet føles helt fantastisk, avslutter Siri.

SIRI ♥ CHRISTIAN:

Yrke: Førskolelærer (Siri) og nettverkstekniker (Christian).

Traff hverandre på Møteplassen: Mars 2015

Tid før den første daten: 5 dager

Barn: Ingen. Begge var åpne om at de vil ha barn.

Det beste med Møteplassen: Enkelt å finne frem og bra søkefunksjoner.

Tips til andre single: Vær deg selv og vær alltid ærlig, da er sjansen større for at du finner den rette. Ta heller et nei – bare du føler at du ikke må forandre på deg selv.