”Jeg har funnet meningen med livet”

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

”Jeg har funnet meningen med livet”

Da 22 år gamle Elin sto på flyplassen og ventet på å møte den tre år eldre Jacob for første gang, var hun så nervøs at hun nesten svimte av.
– Men det ble jo så bra. Det var den dagen jeg fant meningen med livet, sier Elin.

Elin hadde vært medlem av Møteplassen i omtrent et halvt år før hun traff Jacob.
– Det var tidspunkt da jeg virkelig lurte på hva jeg holdt på med, men jeg er så glad for at jeg aldri ga opp! For det finnes noen for alle. Kanskje ikke i nabolaget, kanskje ikke i den byen du bor i. Slik var det for oss og vi takker Møteplassen for alt, sier Elin.
Elin bodde i Piteå og Jacob i Stockholm. De hadde hatt kontakt med hverandre i ca. en måned før Jacob tok flyet for å treffe Elin.
– Jeg trodde nesten at jeg skulle besvime av nervøsitet da jeg sto der og ventet. Jeg kunne ikke stå stille og syntes det tok en evighet før han kom. Hele den første helga vi var sammen var vidunderlig og vi kommer aldri til å glemme den. Den første kvelden delte vi utrolig mye latter og historier, det var som om vi hadde kjent hverandre hele livet. Alt virket forutbestemt, jeg ville ikke at den dagen skulle ta slutt! Den kvelden delte vi også vårt første kyss, forteller Elin.

Flyttet 85 mil
I dag har Elin flyttet sammen med Jacob – 85 mil fra hjemstedet hennes. Hun sa opp jobben sin, begynte å studere og har fått en ny jobb.
– Jeg har funnet meningen med livet og det er fantastisk, sier Elin.

 

ELIN ♥ JACOB:
Yrker: Barnepike (Elin) og selvstendig næringsdrivende innen lyd og lys (Jacob).
Traff hverandre på Møteplassen: Januar 2015.
Tid før den første daten: Omtrent en måned
Barn: Ingen.
Det beste med Møteplassen: Enkelt å finne og forstå.
Tips til andre single: Ikke vær redd for å date single som bor langt borte. Alt går bra når kjærligheten er sterk nok!