«Vår kjærlighet vokser seg sterkere for hver dag som går»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vår kjærlighet vokser seg sterkere for hver dag som går»

Da Emma ble medlem på Møteplassen (hun hadde tidligere testet flere andre datingsider) sa hun til seg selv at dette var siste gangen… Hun var skuffet, og hadde nesten gitt opp håpet om å finne kjærligheten. Men så fant hun Fredrik…

– Jeg hadde bare vært medlem noen timer da Fredriks profil dukket opp i strømmen. Jeg tok mot til meg og skrev til ham først. Jeg merket raskt at han var en trivelig og veldig ydmyk kar som virkelig fikk meg til å le. Vi hadde kontakt i cirka en måned før jeg ba ham med ut på den første daten, forteller Emma.

Fredrik hadde vært singel i fem år, og hadde datet på nettet i et par måneder i håp om å finne noen å dele resten av livet med.
– Jeg var så nervøs for at Fredrik skulle si nei til en date – men han sa ja! Han fikk velge sted for daten, og det ble en asiatisk restaurant – til min store glede. Siden den første kontakten, med unntak av én dag, har vi hatt daglig kontakt med hverandre. Jeg er så glad for at jeg turte å be Fredrik med ut i stedet for å vente på at han skulle spørre meg slik mange jenter gjør i dag. Man må våge å ta det første steget dersom man virkelig vil noe – du har ingenting å tape! Jeg vant den største av alt – kjærligheten og min livspartner, sier Emma, som nylig kjøpte et rekkehus sammen med Fredrik.

Vil dele hverdagen sammen
Rett før de ble et par tok Fredrik med seg Emma og viste henne ett av favorittstedene sine ved havet. De vandret opp og satte seg ved en høyde, og bare nøt utsikten og hverandre.
– Etter den gangen har det blitt «vårt sted», sier Fredrik og fortsetter:
– Nå er jeg sikker på at det er Emma jeg vil dele resten av livet med, og kjærligheten vår vokser seg sterkere for hver dag.

Emma ❤ Fredrik
Alder: 29 år (Fredrik) og 26 år (Emma).
Yrker: Tennistrener (Fredrik) og sosionom (Emma).
Tips til andre single: Våg å be noe ut og ta det første steget, selv om du er redd for å få et nei! Er du fortsatt interessert i personen etter den første daten må du vise det, ellers risikerer du at det renner ut i sanden.
Det beste med Møteplassen: Seriøs datingside. Det føles som at mange av medlemmene virkelig er ute etter å treffe noen for et seriøst forhold, noe som øker sannsynligheten for å finne den rette. Et annet pluss er at det er en betalingside med rimelig pris.