3 ting som viser at du er seriøs

Skrevet i: 

Nettdating

3 ting som viser at du er seriøs

Lei av overfladisk dating og raske kontakter? Leter du etter noen å komme hjem til, hver dag, for alltid?

Da gjelder det virkelig å vise det! Hvordan ellers skal de single vite det? Vær tydelig på at du er seriøs i jakten på kjærligheten så kommer alt til å gå SÅ mye lettere. ❤ ❤ ❤

Her er 3 ting (som du kan gjøre allerede i dag) som viser at du er seriøs:

1. SKRIV AT DU SØKER NOE SERIØST.
Det er bra å være tydelig. Spesielt når vi snakker om fremtiden. Det er ikke noen god idé å beskrive i detalj alle de dårlige egenskapene til eksen din. Skriv derimot tydelig om hvem du er og hva du søker direkte i profilteksten din. Hvis du er ute etter et seriøst forhold er det bra å skrive det i klartekst så slipper du forhåpentligvis useriøse invitasjoner.

2. VIS FREM MANGE BILDER.
Single som leter etter noe midlertidig nøyer seg kanskje med en rask «teaser», men den som leter etter den store kjærligheten er mer nysgjerrig enn det. Legg ut flere bilder av deg selv i mange ulike situasjoner. Kanskje et bilde der du viser noe du er interessert i, et bilde der du poserer med kjæledyret ditt eller familien din, og et bilde fra hjemmet ditt?

3. VÆR PÅ RIKTIG STED.
Like barn leker best. Hvis du søker seriøs dating, skal du lete der det finnes andre seriøse single. På Møteplassen finner du mange medlemmer på omtrent din alder, fyldige profiler, tilstedeværende kundeservice, matching og lang erfaring. Den nye appen vår gjør det dessuten enda lettere å date når og hvor du vil. Her har du de beste forutsetninger for å finne et langvarig og seriøst forhold.

Her finner du flere tips om hvordan du gjør et seriøst inntrykk>>>

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til!