«Niklas er det beste som har hendt meg»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Niklas er det beste som har hendt meg»

Med en tøff bagasje hadde Marjan problemer med å tro på kjærligheten igjen. Men, alt forandret seg etter den første meldingen på Møteplassen fra en mann ved navn Niklas.
– Niklas er det beste som har hendt meg, sier Marjan.

Marjan, 35, kom fra et ulykkelig forhold, med både psykisk og fysisk mishandling, da søsteren hennes til slutt oppmuntret henne til å bli medlem på Møteplassen. Hun syntes at Marjan burde begynne å treffe nye mennesker, for å få det bedre og glemme alt det vanskelige som hadde skjedd. Ganske raskt kom det en melding fra en mann som skrev «Så søt du er». Etter det startet en meldingsutveksling mellom Marjan og Niklas, 42, hver dag i cirka tre uker.
– Jeg hadde problemer med å stole på noen, men Niklas viste stor forståelse. Han ventet, og trøstet meg når jeg var lei meg, sier Marjan.

De flyttet sammen etter en stund, og har nå vært gift i et par år.
– Jeg setter stor pris på Marjans omtenksomhet og hennes måte å uttrykke sin kjærlighet til meg på, sier Niklas.
De har nå blitt en liten familie – de fikk en sønn sammen i 2018.
– Vi elsker hverandre høyt, og jeg takker Møteplassen for at jeg har funnet min bedre halvdel og livsledsager. Han er min beste venn og en fantastisk pappa. Nå håper vi på ytterligere familieforøkelse, og vi lengter etter å flytte til et hus, avslutter Marjan.

————————-

Marjan  ❤️ Niklas
Alder: Marjan er 35 år og Niklas er 42 år.
Yrker: Marjan jobber som togleder og Niklas er elektriker.
Tips til andre single: Ikke gi opp, og slutt aldri å lete etter kjærligheten. Vær deg selv!
Det beste med Møteplassen: At det er den beste og sikreste måten å finne kjærligheten på.

Nå har Marjan og Niklas skapt en liten familie. I 2018 kom sønnen Matteo.

Nå har Marjan og Niklas skapt en liten familie. I 2018 kom sønnen Matteo.