«Til slutt finner man den rette»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Til slutt finner man den rette»

Nicklas trodde han måtte finne en partner i byen han bodde i. Det gjorde han også, men samtidig kunne han ikke gi helt slipp på jenta han hadde skrevet med så lenge på Møteplassen
– Ingen av oss kunne helt glemme den andre, så da det andre forholdet mitt tok slutt, dro jeg for å møte Johanna – jenta fra Møteplassen, forteller Nicklas, 49 år.

Nicklas var nyskilt, far til to døtre og levde livet i en mindre by.

– I 2017 fikk jeg kontakt med Johanna fra Møteplassen. Hun bodde i en by et stykke unna. Det var hun som tok kontakt med meg. Vi skrev til hverandre hver dag, og det ble mange lange meldinger. Jeg følte vel egentlig at jeg ikke var klar for et avstandsforhold, men vi skrev til hverandre hver dag om absolutt alt – både om medgang og motgang. Det var ingenting i kommunikasjonen mellom oss som buttet imot. Helt fra starten av var det noe naturlig og ærlig over alle de millionene av ord som ble utvekslet mellom oss, sier Nicklas.

Til tross for den gode kjemien tenkte Nicklas at han likevel burde finne en partner i byen han bodde i.
– Slik ble det også, men forholdet varte bare i rundt et halvt år – det kjentes rett og slett ikke riktig.

Kunne ikke glemme hverandre

Høsten 2018 spurte Nicklas Johanna om de kanskje kunne møtes – han hadde uansett et ærend i byen der hun bodde. Johanna svarte ja, for hun hadde heller ikke klart å glemme ham…

– Vi møttes for første gang, og siden har det vært oss. Vi flyttet sammen og det har fungert veldig bra, med barna og alt.

Paret har rukket å gifte seg, og for et halvt år siden var det duket for neste eventyr. Nå har Nicklas og Johanna flyttet til en større by for å drive restaurant sammen.

– Vi bygger også et hotell i tilknytning til restauranten, og planlegger å bli gamle sammen. Til slutt finner du den rette, hvis du bare tør å lete… Så ja, det skjer fantastiske møter på Møteplassen!

Nicklas ❤️ Johanna
Alder: Johanna er 41, og Nicklas er 49.
Yrker: Johanna er arkitekten som ble kokk, restauratør og hotellsjef. Nicklas er sveiseren som ble sommelier, kokk, restauratør og restaurantsjef.
Tips til andre single? Før du kan finne den rette må du finne deg selv! Hva liker DU, hva er viktig for DEG, hva gjør DEG glad, lykkelig, forelsket og sprø?! Så er det bare å lete, lete, lete – helt til den rette plutselig dukker opp. Ta sjansen og let utenfor hjemkommunen din!
Det beste med Møteplassen: Møteplassen er en enkel plattform der du faktisk kan finne noen. Både enkel i sin søkefunksjon, men også som kommunikasjonsmiddel.