Kom over eksen – 5 viktige trinn

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Kom over eksen – 5 viktige trinn

Det er slitsomt å gjøre det slutt – og det er også tiden etterpå. Det er viktig å sørge etter et brudd, men det finnes ting som gjør det lettere å gå videre.

Kom over eksen – 5 viktige trinn:

1. Dersom det ikke er barn involvert, og hvis det er praktisk mulig – bryt gjerne kontakten helt i noen måneder.

2. Bearbeid ting som gnager. Snakk med vennene dine og få profesjonell hjelp hvis du trenger det. Rydd ut, og gå videre.

3. Unngå imidlertid å bruke for mye krefter… Sett av 20 minutter hver dag der du kan gruble så mye du vil – og så lar du det ligge.

4. Fokuser på ting som fører deg fremover, og still spørsmål ved teorier som «jeg kommer aldri til å treffe noen igjen». Sannheten er at du faktisk ikke vet hva fremtiden bringer. Vær takknemlig for erfaringene dine, og forsøk å kjenne at du lever. Nå er alt mulig!

5. Prøv å nyte det nye livet ditt. Når du føler deg klar til å treffe noen er vi på Møteplassen her og veileder deg. ❤️ Hos oss samles seriøse single som leter etter noen å komme hjem til, hver dag, for alltid… Vi har 20 års erfaring med seriøs dating og vet hva som fungerer. Prøv å slappe av og se på dating som en morsom ting. Når denne tiden i livet ditt er over vil du angre på at du ikke satte mer pris på den.

Ta vare på deg selv ønsker vi på Møteplassen!