Tova og Jens sa ja til hverandre på sankthansaften

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Tova og Jens sa ja til hverandre på sankthansaften

Jens var på vei til å gi opp, og så for seg et liv alene da den der meldingen fra Tova dukket opp.
I løpet av den første daten var det som om alle biter falt på plass, og det var nesten for bra til å være sant. På sankthansaften sa de ja til hverandre, og ser nå frem til å dele livet med hverandre…

Til bryllupet kom rundt 70 gjester for å feire parets kjærlighet. Barn, familie og venner ville dele denne store dagen sammen med Jens (47) og Tova (45).

-At det skulle bli så bra som dette – det hadde jeg aldri våget å håpe på for noen år siden. Jeg hadde nesten gitt opp når den der meldingen kom fra Tova…, sier Jens som hadde vært singel en stund når han valgte å bli Medlem på Møteplassen.

-Nettdating er perfekt når man ikke har lyst til å løpe ut på byen. Det er lettvint og ikke like tidskrevende. Det var viktig for meg å velge en seriøs side. Man lærer jo å kjenne hverandre ganske bra om man sender meldinger til hverandre en stund, sier Jens.

Den første daten

Den første daten var hjemme hos Tova.

-Jeg husker at hun serverte kyllingpai og panna cotta. Vi var nok ganske nervøse begge to, men alt gikk så utrolig bra. Vi snakket sammenhengende i nesten tre timer mellom alt mellom himmel og jord. Tiden bare forsvant.. Når jeg satte meg i bilen så var det som å få et slag i ansiktet. Hva skjedde? Dette var jeg ikke forberedt på i det hele tatt, forteller Jens.

Dette var for rundt to år siden. Siden den gang har mye skjedd. Tova har flyttet inn hos Jens sammen med sine barn, og på en reise til Tyrkia fridde Jens til Tova.

-Jeg tror at vi passer så godt sammen fordi vi liker samme ting og har samme verdivurderinger. Vi prioriterer familielivet, og foretrekker en koselig hjemmekveld i stedet for å gå ut på byen. Men vi liker å reise på eventyr sammen, gjerne på en spa-weekend av og til. Det er fantastisk – Tova er mitt livs kjærlighet, avslutter Jens.

Jens ❤  Tova
Alder: 47 (Jens) og 45 (Tova)
Barn: Tova har 3 barn og Jens har 2 bar fra tidligere forhold.
Yrke: Instruktør/kontrollant (Jens) og personlig assistent (Tova)
Møttes på Møteplassen: August 2014.
Tid før den første daten: Ca 2 uker.
Det beste med Møteplassen: Den mest seriøse datingsiden. Alt er så enkelt.
Tips til andre single: Våg å ta steget! Når du minst aner det – det er da det skjer…