«Vi er veldig glade i hverandre»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi er veldig glade i hverandre»

Petra, 57, var skeptisk til nettdating, men en venn som hadde funnet sin store kjærlighet på Møteplassen overtalte henne til å delta. Og det var flaks…

– Jeg trodde ikke det var mulig å finne den store kjærligheten på nettet eller finne noen å tilbringe tiden med og gjøre morsomme ting sammen med. Jeg la merke til at en mann som het Mats var inne og kikket på profilen min av og til, og det samme gjorde jeg. Så en dag skrev jeg følgende: «Vi kikker på hverandres profiler, men har dårlig kommunikasjon.» Etter en liten stund svarte Mats: «Vi gjør visst det…» Jeg var online og skrev raskt tilbake: «Da går du glipp av en vakker, morsom og intelligent kvinne». Og da ble det virkelig fart på kommunikasjonen, sier Petra.

Mats og Petra skrev mye til hverandre de neste dagene. Begge følte at noe stort og spesielt ville skje.
– Jeg var faktisk overbevist om at jeg hadde fått kontakt med mannen jeg skulle leve sammen med, sier Petra.
Da de skulle møte hverandre for første gang, sto Petra på stasjonen og ventet når Mats kom opp rulletrappen.
– Følelsen da vi omfavnet hverandre er helt ubeskrivelig! Vi kysset og kunne ikke slippe hverandre. Vi sov sammen den første natten, og siden den gang har det bare vært oss.

Har funnet noe jeg har savnet

Petra og Mats forlovet seg etter tre måneder, med kjærlighetstatoveringer. Snart flytter de sammen, og til sommeren har de planer om en liten bryllupsseremoni på stranden.
– Nå har jeg funnet noe jeg har savnet. Han er beroligende når jeg kjører for hardt, og han får meg til å le hele tiden. Jeg gir ham selvtillit og får ham til å oppdage ting han aldri ville gjort ellers, sier Petra.
Fremtidsplanene, utenom å bli samboere på heltid og gifte seg, er å ha det så gøy sammen som overhodet mulig.
– Vi har mange av de samme interessene, blant annet å være utendørs og bevege på oss. Vi har også reiseplaner. Vi skal reise til India og starte med yoga, forteller de.

Petra ❤️ Mats
Alder: Petra er 57 år og Mats er 63 år.
Tips til andre single: Unngå å skrive så mye om hva du ikke vil ha, men fokusér heller på det positive og hva du selv kan tilby. Vær deg selv og markedsfør deg på en positiv og humoristisk måte. Svar alle som oppfører seg fornuftig og høflig, gi dem en mulighet. Last opp nye bilder fra ulike situasjoner der du byr på et smil. Skriv positive innlegg og last opp nye bilder med jevne mellomrom.
Det beste med Møteplassen: En matchingtest kan «bryte isen» når du skal skrive til noen. Det finnes mange som bruker Møteplassen og leter etter noen å dele livet med.