Ting du bør unngå i ditt neste forhold

Skrevet i: 

Singel i Norge

Ting du bør unngå i ditt neste forhold

Vil du at ditt neste forhold skal bli lykkelig og livslangt? ❤️ Lag en plan allerede nå, og ikke glem å følge med på tingene på listen.

Vi har samlet noen varselsignaler, for både deg og din din fremtidige partner, om dere vil at forholdet skal vare.

Tenk på dette i ditt neste forhold:

Tenk på hvordan dere snakker med hverandre. Det handler ikke bare om hva dere sier til hverandre, men HVORDAN dere sier det. Unngå sarkasme og å virke nedlatende, ved f.eks. å himle med øynene. Slik oppførsel er ødeleggende og vil til slutt føre til at ingen av dere lytter til hverandre.

Si ikke «jaja» til hverandre. Hvis dere snakker om noe eller er midt i en krangel er det veldig frekt å svare på hva den andre sier med «jaja …», som signaliserer at «jeg kommer ikke til å høre på deg, uansett hva du har å si».

Vær forsiktig med sarkasmer. Å være supersarkastisk på en nedverdigende måte vil ikke gjøre noe godt for forholdet. Det viser snarere at dere ikke tar hverandre på alvor.

⬛ La gammel bitterhet fare. En vanlig årsak til at man bygger opp en forakt for partneren er at man ikke kan gi slipp på gamle irritasjonsmomenter. Til slutt drar man opp masse gammel bitterhet når man krangler. Prøv å unngå det og vær i stedet i øyeblikket, og hold dere til det som krangelen faktisk handler om, AKKURAT NÅ. Og hvis du har et problem ta det opp med en gang, og unngå å samle opp masse ting til det nesten renner over.

Ha kontroll på kroppsspråket. Himle ikke med øynene eller smil når dere krangler eller diskuterer noe. Det er respektløst og sender signaler om at du faktisk ikke tar det partneren din sier på alvor, eller ikke tar det innover deg.

Si ikke til partneren din at han eller hun «er så følsom». Du kan aldri vite hvordan partneren din føler, og noe du ikke synes er så viktig kan være veldig viktig for vedkommende. Så hvis partneren din er opprørt over noe er det sannsynligvis noe som er viktig, og da er det din plikt å behandle det på den måten også. Forsøk å sette deg inn i din partners følelser. Å prøve å bagatellisere hva andre føler er bare lusent!

Lykke til ønsker vi på  Møteplassen! ❤️  Hvis du trenger hjelp til å finne noen å komme hjem til så er vi klare til å hjelpe deg.