«Vår første date varte i åtte timer»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vår første date varte i åtte timer»

Anton kunne ikke tro det var sant da det dukket opp en vakker operasangerinne i feeden på Møteplassen. Han hadde vært opptatt av opera i noen år allerede, og drømte om å få møte en operasangerinne eller ballettdanser.
– Det føltes som en drøm som ble til virkelighet. Tenk at vi i dag er uatskillelige samboere og bestevenner som blir mer og mer forelsket for hver dag som går, sier Anton.

Anton skyndte seg å PlussLike operasangerinnen, som het Karoline, på Møteplassen.

– Jeg turte ikke håpe på svar, men etter en liten stund fikk jeg svar i form av en like og et kompliment, og hjertet mitt slo noen ekstra slag. Jeg kastet meg over betalingskortet og skaffet meg et PlussVIP-medlemskap slik at vi kunne kommunisere fritt med hverandre, sier Anton.

De snakket om sin første felles interesse, nemlig opera. De skrev like lange meldinger på omtrent samme måte.

– Det tok ikke lang tid før telefonen min ringte, etter en pause i skrivingen. Det var Karoline! Vi falt for hverandres stemmer. Da vi la på etter flere timer med prating, savnet og lengtet vi etter hverandres stemmer. Det ble flere lange samtaler rett etter årsskiftet, i 2020, og vi avtalte å møtes en torsdag da Karoline skulle være i nærheten, etter et besøk hos foreldrene sine i Sør-Sverige. Vi gledet oss begge til daten med nervøs forventning. Ingen av oss ville ta noe på forskudd, forteller Anton.

Det første kysset...

Den første daten gikk både bra og dårlig, men det dårlige var bra på alle måter!

– Selv tråkket jeg nesten opp en sti i leiligheten, så nervøs var jeg. Karoline hadde problemer med å bestemme seg for hva hun skulle ha på seg, og kastet nesten opp på bussen. Da vi møttes på torget i byen, ga jeg henne en klem og spurte om hun frøs på hendene siden hun ikke hadde på seg hansker selv om det var kaldt. Det var for å kunne holde henne i hånden og være nær henne…

– Vi gikk på kafé, der jeg tilbød meg å betale for to kanelboller og kaffe. Da vi satte oss, sølte jeg kaffe og lo litt av det. Jeg visste det ikke da, men det var en isbryter for Karoline. Hun forstod at til tross for min selvsikre klem så var jeg like nervøs som henne. Vi snakket om både det ene og andre på den første daten, selv om jeg av og til snakket for mye fordi jeg var nervøs, og Karoline iblant for lite av samme grunn. Karoline klarte ikke å spise mer enn halve kanelbollen…

Paret ble sittende på kafeen til de slukket lyset, noe som var et vennlig, men tydelig signal om at de ikke var velkomne lenger. Deretter spaserte de gjennom byen hånd-i-hånd i et par timer, med den halve kanelbollen i Karolines hånd.

– Til slutt spurte jeg Karoline om jeg kunne gi henne et kyss, og det sa hun nervøst at hun ville og nikket. Etterpå har hun fortalt at hun ville kysse meg, men at hun ikke våget å spørre først. Vel tilbake i byen, utenfor en butikk, kysset vi for første gang. Karoline brøt etter hvert sin regel om ikke å bli med noen hjem på den første daten. Hjemme hos meg drakk vi te, og mens vi kysset mistet hun øredobben sin innunder skjorta mi. Ved midnatt kjørte jeg Karoline hjem, fortsatt med den halve kanelbollen i hånden. Alt i alt varte vår første date i åtte timer, forteller Anton.

Vil gifte seg

I dag er Anton og Karoline uatskillelige samboere og bestevenner som trives sammen med hverandres familier og venner. De blir bare mer og mer forelsket, og er glade for å være i en fase av forholdet der de utvikler dypere følelser for hverandre.

– Til og med før, under og etter en krangel vil vi være sammen. Det viktige er ikke at konflikter oppstår, men at og hvordan vi løser dem. Vi setter begge pris på ømhet og ærlighet! Våre fremtidsplaner er etter hvert å forlove og gifte oss, før jeg eller i hvert fall før Karoline fyller tretti, avslutter Anton.

Anton ❤️ Karoline:
Yrker: Lærer (Anton) og bachelorgrad i musikk (Karoline).
Alder: 27 (Anton) og 22 (Karoline).
Det beste med Møteplassen: At vi kunne se på profiler og finne hverandre.
Tips til single: Ta sjansen og vær nysgjerrig! Prøv Møteplassen!