Lukk

Medlemsvilkår for Møteplassen


INNLEDENDE BESTEMMELSER

Disse vilkårene (“Brukervilkårene”) regulerer din bruk av tjenesten Møteplassen i vår app og på vårt nettsted (“Tjenesten”). Tjenesten leveres av Mötesplatsen i Norden AB, org. nummer 556605-4192 (“Møteplassen”, “vi” eller “oss”).

Nærmere beskrivelse av Tjenestens omfang og innhold er til enhver tid tilgjengelig på www.møteplassen.no og i tilhørende apper.

Vi oppfordrer deg til å lese disse Brukervilkårene nøye. Brukervilkårene kan bli oppdatert fra tid til annen. Vi sender deg imidlertid en melding hvis vi foretar vesentlige endringer som krever ditt samtykke.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

I våre Personvernbestemmelser finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvordan vi beskytter din integritet når du bruker Tjenesten.

ALDERSGRENSE

Du må ha fylt 18 år for å bruke Tjenesten.

AVGIFT FOR TJENESTEN OG ULIKE TYPER MEDLEMSKAP

Du bruker vår Tjeneste gjennom nettsidene våre, www.møteplassen.no eller ved å laste ned appen vår via din iTunes-konto i App Store eller tilsvarende i Google Play. Tjenesten krever at du oppgir en del opplysninger om deg selv og verifiserer identiteten din.

Tjenestens nærmere innhold og de ulike nivåene av medlemskap som tilbys til enhver tid, er presentert på www.moteplassen.no og i tilhørende apper. De angitte prisene er inkludert mva. Vi har rett til når som helst å endre avgiftene for Tjenesten, men du påvirkes ikke av en eventuell prisøkning så lenge abonnementet ditt løper. Vi kan også når som helst velge å legge til (eller fjerne) ulike typer medlemskap.

Møteplassen tilbyr for øyeblikket følgende nivåer av medlemskap i Tjenesten:

Gratis medlemskap

Som gratismedlem kan du lage en personlig presentasjon på Møteplassen. Du kan søke blant single.

VIP-medlemskap

Med et VIP-medlemskap kan du få kontakt med andre VIP-medlemmer ved å sende og ta imot ubegrenset med personlige meldinger. Som VIP-medlem har du også mulighet til å sende ubegrenset med komplimenter til samtlige medlemmer. Utover dette inngår også 3 PlussLiker pr dag.

PlussVIP

PlussVIP er en tilleggstjeneste til VIP-medlemskap. Med et PlussVIP-medlemskap har du tilgang til samtlige funksjoner i Tjenesten. Dette innebærer at du også kan kommunisere med ikke-betalende medlemmer samt at du kan se hvilke medlemmer som har likt deg tilbake.Møteplassens ordinære priser for PlusVIP-medlemskap er 99 kr pr måned som kommer i tillegg til din gjeldende månedskostnad.

OBS! PlussVIP er en tilleggstjeneste, og er ikke tilgjengelig uten et gyldig VIP-medlemskap.

Betingelser for VIP-medlemskap fremgår her: Kjøpsvilkår.

AVTALETID/OPPSIGELSE

Hvis du har et kostnadsfritt medlemskap, gjelder det fra du har lastet ned appen vår eller besøkt nettsidene våre, fylt ut nødvendig informasjon og verifisert deg. Hvis du vil avslutte medlemskapet ditt i Tjenesten, kan du når som helst gjøre det i innstillingene eller ved å kontakte oss via kontaktopplysningene som er angitt nedenfor.

Når det gjelder medlemskap som ikke er kostnadsfrie, kan du velge mellom månedsmedlemskap eller medlemskap for flere måneder (med bindingstid). Alle medlemskap betales månedsvis på forhånd. Når medlemskapet ditt utløper, fornyes det automatisk med det alternativet du har valgt. Månedsmedlemskap fornyes med én måned av gangen (løpende). Medlemskap for flere måneder fornyes med samme antall måneder som den opprinnelige avtaleperioden (bindingstiden).

Ved forlengelse blir du belastet via samme betalingsmåte som ved det første kjøpet; kortbetaling eller faktura.

Du kan når som helst si opp medlemskapet ditt ved å følge instruksjonene under menyalternativet Konto / VIP innenfor Tjenestens rammer. Betalingstjenesten løper i så fall ut bindingstiden, og abonnementet blir ikke fornyet automatisk.

Hvis du oppgraderer et VIP-medlemskap til PlussVIP-medlemskap, kommer ingen ny bindingstid i tillegg. Oppgraderingen til PlussVip gjelder til medlemskapet utløper.

Møteplassen har rett til å si opp medlemskapet ditt med tretti (30) dagers varsel. Eventuell forskuddsbetalt kostnad for Tjenesten blir i slike tilfeller tilbakebetalt til deg. Vi har dessuten rett til uten forvarsel å si opp eller fryse medlemskapet ditt ved vesentlig eller gjentatt brudd på noen av bestemmelsene i disse Brukervilkårene.

BETALING

Møteplassen bruker Klarna som betalingsleverandør, samtlige kjøp på Møteplassen håndteres gjennom Klarna. Nedenfor er en sammenstilling av de betalingsalternativ som er tilgjengelige for kjøp hos oss.
Vennligst klikk på linken nedenfor for mer informasjon om Klarnas ulike betalingsvilkår; https://www.klarna.com/no/vilkar/

Vi tilbyr betaling via:

Bankkort/kredittkort

Vi tilbyr kortbetaling via Klarna med Visa & Mastercard. Ingen avgift legges til når du betaler med kort. Klarna bruker 3D-secure (Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som brukes til sikker identifikasjon av kortholder ved kjøp på nettet.

Ditt kjøp gjennomføres med en gang, og ditt medlemskap i Tjenesten starter med en gang.

Faktura

Din Betalingstjeneste trer i kraft med en gang. Klarna sender ut instruksjon om betaling til deg som du betaler direkte til Klarna.

Kredittiden for kjøpet er 14 dagar fra faktureringsdatoen.

Apple App Store

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår

ANGRERETT

Uansett hvilket medlemskap du kjøper, har du rett til å angre kjøpet innen fjorten (14) dager fra dagen da avtalen ble inngått, det vil si kjøpsdatoen (angrefrist). Møteplassen forbeholder seg retten til å belaste deg for den tiden du har brukt Tjenesten hvis du innen angrefristen uttrykkelig har bedt om at Tjenesten skal påbegynnes, og deretter velger å benytte deg av angreretten. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, tar du kontakt med angrerett@moteplassen.com. Vær oppmerksom på at du må sende e-post fra den e-postadressen du brukte til å registrere kontoen din i Tjenesten. Møteplassen bekrefter via e-post at meldingen er mottatt. Din avgift med et fradrag* for den tiden du har benyttet Tjenesten blir da tilbakebetalt av Møteplassen snarest og innen fjorten (14) dager fra den datoen Møteplassen mottok din oppsigelse. I tilfelle du ennå ikke har betalt fakturaen din, krediterer Møteplassen deg med fradrag for den tiden du har brukt Tjenesten. Et standardskjema for benyttelse av angreretten finner du her! Eller på Forbrukerrådets nettsider (www.forbrukerradet.no).

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår.

* *Fradraget baseres på et gjennomsnitt av tjenestens ordinære månedskostnad (for øyeblikket 349,-/måned) per dag.

REKLAMASJON

Hvis Tjenesten avviker fra avtalen, eller ikke samsvarer med beskrivelsen gitt av Møteplassen, kan du som Bruker klage på tjenesten til Møteplassen. Du gjør dette ved å kontakte kundeservice på kundeservice@moteplassen.com. Klageretten dekker bare opprinnelige feil (og ikke feil som for eksempel skyldes midlertidige driftsfeil, eller andre feil som ligger utenfor Møteplassens arbeidsområde). Klager og informasjon om feil må sendes til Møteplassen innen rimelig tid fra dette ble oppdaget, eller burde vært oppdaget, men må alltid skje innen 3 år fra du startet Tjenesten.

BRUK AV TJENESTEN MED MER

Medlemskapet ditt er personlig, og kan ikke overlates til eller brukes av andre. Du har ansvaret for at innloggingsopplysningene dine ikke blir tilgjengelige for uvedkommende. Ta kontakt med vår supportavdeling hvis du tror at noen kan ha fått tak i innloggingsopplysningene dine.

Du kan ikke bryte norsk lov, og du må følge våre regler. Tjenesten skal kun brukes til ikke-kommersiell bruk. Du kan ikke bruke Tjenesten på en slik måte at Møteplassen eller andre utsettes for byrde eller skade. Det er ikke tillatt å ha mer enn ett medlemskap i Tjenesten, og du har ansvaret for å oppgi riktige opplysninger om deg selv innenfor rammene av Tjenesten. Du godtar at din tilgang til Tjenesten og opplysningene du har oppgitt innenfor rammene av Tjenesten kan stenges eller slettes hvis Møteplassen vurderer at du har brutt våre regler.

Tjenesten kan fra tid til annen være helt eller delvis utilgjengelig på grunn av systemvedlikehold eller andre årsaker. Vi kommer i størst mulig grad til å gi deg informasjon om eventuelle begrensninger i tilgjengeligheten.

BRUKERGENERERT INNHOLD

Du har mulighet til å medvirke direkte i Tjenesten, f.eks. ved å skape, vise frem valgt informasjon, skrive egne innlegg eller meldinger og laste opp bilder. Materiale som du selv legger inn i Tjenesten er omtalt som "Brukergenerert innhold" nedenfor. Vær oppmerksom på at Møteplassen ikke undersøker Brukergenerert innhold på forhånd før det gjøres tilgjengelig for andre. Du er altså selv ansvarlig for Brukergenerert innhold.

Du har ansvaret for at Brukergenerert innhold ikke medfører brudd på tredjepersons immaterielle rettigheter, f.eks. opphavsrett, varemerkerett (det være seg materialet som sådan eller din tilgjengeliggjøring) og at det ikke strider mot lov eller god skikk på annen måte. Du garanterer dermed at du har eller har fått nødvendige rettigheter til å bruke innholdet. Det innebærer f.eks. at du garanterer at Brukergenerert innhold ikke inneholder immaterialrettslig beskyttet materiale, som musikk, film, bilder, logoer eller annet materiale som du ikke har tillatelse til å bruke.

Du garanterer at du har sørget for at personer som kan identifiseres i det Brukergenererte innholdet (for eksempel på bilder eller bare ved navn) er kjent med hvordan materialet kommer til å bli brukt, og at de har godtatt å medvirke i det Brukergenererte innholdet.

Hvis det fremkommer at materiale som du bidrar med innenfor rammen av Tjenesten og dens funksjoner strider mot disse Brukervilkårene, lov eller andre regler, eller hvis Møteplassen har skjellig grunn til å tro at det er tilfelle, har Møteplassen rett til å fjerne slikt materiale.

Møteplassen har intet ansvar for enkeltmedlemmers handlinger, materiale eller opplysninger. Dette omfatter f.eks. men ikke utelukkende om noen har publisert falske opplysninger om seg selv. Vi oppfordrer deg til å være forsiktig hvis du velger å møte noen gjennom Tjenesten.

REGLER FOR BRUK AV MØTEPLASSEN

Du er selv ansvarlig for all bruk som skjer via din konto hos Møteplassen. Bruken av Møteplassens tjenester skal være i overensstemmelse med norsk lov og disse medlemsvilkårene.

Det er ikke tillatt å:

Bryter du noen reglene over kan din brukerkonto bli slettet. Dette gjelder selv om du er VIP-medlem (VIP-avgiften refunderes ikke). Møteplassen har rett til å nekte nytt medlemskap til de personer som tidligere har fått sin brukerkonto slettet. Møteplassen forbeholder seg retten til å innhente nødvendig informasjon for å kunne bekrefte eller avkrefte mistanker om brudd på disse reglene. I perioden en slik undersøkning pågår kan Møteplassen komme til å blokkere medlemmets tilgang til tjenesten. Møteplassen beslutter etter avsluttet undersøkelse, i hver enkelt tilfelle, hvilke tiltak som skal gjennomføres. Disse tiltakene kan i verste fall komme til å inkludere en politianmeldelse og permanent utestengelse fra tjenesten

LENKER TIL SAMARBEIDSPARTNERES NETTSTEDER SAMT ANDRE NETTSTEDER

Innenfor rammen av tjenesten gjøres lenker til samarbeidspartneres nettsteder tilgjengelige. Disse nettstedene kontrolleres ikke av Møteplassen, og vi har derfor intet ansvar for innholdet på et nettsted det lenkes til eller for nettsendinger eller andre typer overføringer som skjer fra nettsteder det lenkes til.

IMMATERIELLE RETTIGHETER

Møteplassen eller Møteplassens lisensgiver har de immaterielle rettighetene til tekst, bilder, design og annet materiale og informasjon som gjøres tilgjengelig for deg ved din bruk av Tjenesten. Det samme gjelder den underliggende programkoden for Tjenesten. Slikt materiale og slik informasjon skal ikke brukes på annen måte enn innenfor rammen av normal bruk av Tjenesten.

OVERTAKELSE

Du godkjenner at den avtalen du har inngått med Møteplassen ved å godta Brukervilkårene kan overtas av et annet selskap eller til tredjepart i forbindelse med oppkjøps- eller virksomhetsoverdragelse som inkluderer Tjenesten.

ENDRINGER I TILBUDET VÅRT

Vi kan når som helst og uten foregående informasjon beslutte å avvikle Tjenesten eller erstatte Tjenesten med en annen tjeneste. I så fall forbeholder vi oss retten til å avslutte din tilgang til Tjenesten, noe som vil skje etter at du har fått informasjon om det, f.eks. ved varsel til din registrerte e-postadresse. Eventuell forskuddsbetalt kostnad for Tjenesten blir i slike tilfeller tilbakebetalt til deg.

ENDRINGER I BRUKERVILKÅRENE

Møteplassen har rett til å endre innholdet i Tjenesten eller i disse Brukervilkårene fra tid til annen. I den grad vi gjør vesentlige endringer som krever ditt samtykke, kommer vi imidlertid til å innhente slikt samtykke før endringen trer i kraft. Slike endringer trer med andre ord ikke i kraft før du har godkjent det.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Møteplassen garanterer ikke for eller bærer noen form for ansvar for at innholdet i medlemmenes brukerprofiler eller deres bruk av Møteplassens tjenester eller bærer noen form for ansvar for eventuelle konsekvenser av at innholdet i medlemmenes profiler er uriktig, mangelfullt osv. Møteplassen har heller ikke ansvar for medlemmenes handlinger, herunder om noen legger ut falske opplysninger om seg selv.

JURISDIKSJON OG TVISTER

Svensk lov skal gjelde for Tjenesten og disse Brukervilkårene. Tvister i forbindelse med Tjenesten eller disse Brukervilkårene skal avgjøres av en svensk domstol. Du kan også henvende deg til Forbrukerrådet www.forbrukerradet.no.

Som Bruker kan du også sende inn klagen din til EU -kommisjonens nettbasterte klageportal via http://ec.europa.eu/odr.

KONTAKT

Hvis du har spørsmål eller synspunkter på disse Brukervilkårene kan du kontakte oss på:

Mötesplatsen i Norden AB
556605-4192
Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg
E-post: kundeservice@moteplassen.com

Har du flere spørsmål? Still et spørsmål »

Lukk