5 gode måter å holde varmen på i vinter ❤️

Skrevet i: 

Datingtips

5 gode måter å holde varmen på i vinter ❤️

Røde kinn, kos under teppet og hjerter som banker. Det finnes mange måter å holde varmen på i vinter. Følg tipsene nedenfor, og investeringen din i menneskelig varme vil lønne seg, forhåpentligvis hele året. ❤️

5 måter å holde varmen på i vinter:

1. Bli medlem på Møteplassen, og begynn å skrive med single nær deg. Sommerfuglene i magen når du får svar og forventningene som oppstår på første date, vil definitivt øke temperaturen.

2. By på kakao, grill marshmallows over åpen ild, tenn masse lys, bak boller sammen… Det finnes supermange gode måter å date på om vinteren som bidrar til å holde varmen. Dessuten kan det bli sååå romantisk!

3. Menneskelig varme varmer best (og dessuten er det billig!). Sørg for å være nær hverandre, under mange tepper, i et lite rom med tente lys…

4. … eller bygg en hytte til å sove i sammen, for eksempel under et bord med tepper som henger ned for å holde på varmen. Ta med nettbrettet og se på romantiske filmer med popcorn til.

5. Sørg for at noen får deg til å rødme. Man kan komme langt med et kompliment hvis man er frossen. Rødmer du, varmes kinnene opp på et øyeblikk!

Lykke til! Mer informasjon på Møteplassen.no