5 tegn på at det er på tide å gå

Skrevet i: 

Datingtips

5 tegn på at det er på tide å gå

Dere som en gang var gale etter hverandre, alt var enkelt og fremtiden så lys ut. Men så går tiden, og plutselig har du og partneren din en helt annen type forhold. Men hvordan vet du når det er verdt å kjempe og når det er på tide å gå?

Det er ingen enkel avgjørelse å gå ut fra et forhold. Ikke for de fleste, i alle fall. Og enda vanskeligere blir det når det er barn involvert. ❤️ Kort sagt kan vi si at når vektskålen veier tyngre på den negative siden enn på den positive siden, er det på tide å gjøre noe med situasjonen. Dere fortjener begge en sjanse til å bli lykkelige. Det er faktisk noen tegn som kan være ganske tydelige signaler på at det er på tide å kaste inn håndkleet.

5 tegn på at det er på tide å gi opp forholdet du er i:

  • Gjentatt utroskap. Utroskap må ikke nødvendigvis innebære at forholdet tar slutt umiddelbart. Det finnes hjelp og måter å komme seg videre på. Men hvis det skjer flere ganger, eller hvis dere merker at det faktisk ikke er mulig å legge bak seg det som er skjedd uansett hvor mye dere prøver, kan det være på tide å innse at det ikke kommer til å fungere.
  • Hvis det er vold. Det spiller ingen rolle om det er fysisk, verbalt, seksuelt, følelsesmessig eller økonomisk. Dra med en gang! Få hjelp og støtte.
  • Hvis det er langt mellom de gode øyeblikkene. I et forhold går det naturligvis opp og ned. Ingen forhold er bare en dans på roser. Det skjer ting i livet og mellom dere som påvirker. Dette er helt normalt og noe dere må akseptere i et lengre forhold. Men når du merker at det negative i forholdet tar over er det noe som ikke stemmer. Det er dessverre ikke nok å leve på gamle minner.
  • Når du vet at du fortjener noe bedre. Innerst inne vet du at du er verdt så mye mer enn det du får av partneren din. Men du fortsetter å håpe på en forbedring, og har gjort det veldig lenge. Slutt med det. Hvis du ikke føler at du får det du vil ha av partneren din i form av kjærlighet, respekt og hengivenhet, bør du forlate forholdet.
  • Du blir ikke glad når du tenker på fremtiden deres. Vi vil alle bli elsket, og mange av oss er redde for å bli alene. Dette kan føre til at vi noen ganger blir i et forhold som kanskje ikke er hundre prosent bra. Vi velger å ikke se problemene eller kjenne etter for mye – fordi alternativet med å være alene føles mye verre. Men sannheten er at dette er en veldig dårlig grunn til å bli. Hvis du innerst inne har problemer med å se en fremtid sammen, eller håper å treffe noen andre som du føler sterkere for, bør du gjøre det slutt. Det er ikke bra for verken deg eller partneren din å bli værende i noe halv-dårlig.

På tide å finne en ny kjærlighet?

En skilsmisse eller separasjon er aldri hyggelig, og det kan ta tid å lege hjertet etter et brudd. Men livet må gå videre, og da er bare spørsmålet når og hvordan? Få gjerne hjelp av oss på Møteplassen – vi er en seriøs aktør som er vant til å veilede mennesker som leter etter et seriøst forhold. Her kan du også lese om hvordan du kommer i gang med datingen etter et langt forhold.

 

Ta vare på deg selv og lykke til!
Hvis du har spørsmål så er vi på Møteplassen her for deg!
❤️❤️❤️