5 grunner til å date en kvinne som er eldre enn deg

Skrevet i: 

Datingtips

5 grunner til å date en kvinne som er eldre enn deg

Kjærligheten har som kjent ingen alder, og det er virkelig ingenting som tilsier at normen «eldre mann, yngre kvinne» skulle være riktigere enn at en moden kvinne dater en yngre mann. Dessuten er det flere fordeler med å date en eldre kvinne!

Her er fem grunner til at du burde gi kvinnene som er eldre enn deg en sjanse! 👇🏻

❤️ En eldre kvinne er ofte tryggere, og hun leker ikke. Hun er avslappet og vet hva hun vil ha.

❤️ Modne kvinner er dessuten trygge i sin seksualitet, og kvinnens seksuelle høydepunkt kommer som regel senere i livet enn mannens. På den måten er en eldre kvinne og en yngre mann en god match!

❤️ Eldre kvinner er ofte mer selvstendige, og har et innholdsrikt eget liv. Hun vet hva hun vil, og møter gjerne sine egne venner. Mange forhold har godt av at man tilbringer litt tid fra hverandre.

❤️ Mange kvinner søker nettopp yngre menn! De synes det meste fungerer bedre: likestilling, omtenksomhet, sex, hvordan de samhandler med barn og mye annet. Dette er viktig!

❤️ Hun er interessant å snakke med! Med mye livserfaring blir en eldre kvinne ofte veldig spennende å ha diskusjoner og samtaler med.

Men som sagt kjenner kjærligheten ingen alder, og derfor er det viktig ikke å begrense seg til et altfor smalt aldersspenn, verken oppover eller nedover. Vær openminded!

Hvis du vil finne noen som virkelig passer din personlighet anbefaler vi at du tar Møteplassens matchingtest. Glem alt om aldersforskjeller, og våg å slippe til kjærligheten! ❤️❤️❤️